Moderator: Moderatorzy
dorcia44 pisze:hodowla jak hodowla ...jak by się bliżej przyjżeć to wiele takich hodowców jest ,mają yorki w zamknięciu bo dla ich dobra itp.
za to charaktery wszystkie mają cudowne ,ciepłe ,serdecznie ,zero agresji nawet do kotów.
Hodowla jest duża ,ludzie starsi ,psy są oddawane lub odsprzedawane dla ich dobra ,no i ze względu że po mału chcą ograniczyc hodowlę do paru psów .
uwielbiam tą rasę ,też mam stamtąd sunię ,żadne laleczki ,typowe ,szalone ,skoczne teriery![]()
Legnica ,to nie tak ,one nie siedzą całymi dniami w klatkach ,mylisz troszkę pojęcia ,kojce na zasadzie rozgraniczenia psów od suk ,,rasy od rasy ,takie płotki są stawiane.klatki potrzebne przy odchowie szczeniąt.
Oczywiście że uprzedzam ,jak widzisz piszę dokładnie i szczegółowo tutaj w wątku .
nie wiem czy będą fotki ,jeżeli tak to wstawię .
mogę pokazać swoją Yoko .
Yoko i Amelka
dorcia44 pisze:tym razem suczki ,starsze będą za dramo , młodsze za pare gr. (...)
Yorki są z rod.
dorcia44 pisze:Szykują się następne pieski z hodowli do zabrania ,tym razem suczki ,starsze będą za dramo , młodsze za pare gr. trzeba je zabrać ,zasłużyły na człowieka tylko dla siebie.
dorcia44 pisze:hodowla jak hodowla ...jak by się bliżej przyjżeć to wiele takich hodowców jest ,mają yorki w zamknięciu bo dla ich dobra itp.
dorcia44 pisze:Hodowla jest duża ,ludzie starsi ,psy są oddawane lub odsprzedawane dla ich dobra ,no i ze względu że po mału chcą ograniczyc hodowlę do paru psów .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości