zorba pisze:To mówicie, że karmy typu whiskas uzależniają? A co powiecie no to, że moje koty nie ruszą kit kata ani whiskasa? Wyjatkiem jest pers który uwielbia mokrego kit kata
masz mądre koty, wiedzą, że tego nie warto jeść

Moderator: Moderatorzy
zorba pisze:To mówicie, że karmy typu whiskas uzależniają? A co powiecie no to, że moje koty nie ruszą kit kata ani whiskasa? Wyjatkiem jest pers który uwielbia mokrego kit kata
Cekinka13* pisze:RC i E nie polecam. To przereklamowane i produkowane na naprawdę masową skalę karmy. Ludzie kupują, gdyż mają dobrą opinię o firmie, firma się rozrasta, jakość nierzadko dramatycznie spada a cena się nie zmienia...
Cekinka13* pisze:RC i E nie polecam. To przereklamowane i produkowane na naprawdę masową skalę karmy. Ludzie kupują, gdyż mają dobrą opinię o firmie, firma się rozrasta, jakość nierzadko dramatycznie spada a cena się nie zmienia...
Koszmaria pisze:teraz kot wsuwa Acanę,a w przygotowaniu mamy Taste of the wild-w okolicznych sklepikach z karmami nigdzie nie widziałam Orijena
[a tych sklepów mam nawet sporo-w najbliższej okolicy są dwa,trochę dalej trzy...]
Aggi pisze:Moment...Dlaczego piszecie że purina jest na tym samym poziomie co whiskas?Whiskas i Kitekat mają po 7% mięsa,natomiast purina ma bodajże 14-15% o ile się nie myle.
Moje koty i pies jedzą purinę.Jest niewiele droższa od kk,czy whiskasa.A moim zdaniem jest lepsza.Wiadomo,nie każdego stać na royala po 30zł za kg...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości