Tak, też z chęcią bym już zmieniła Chociaż będzie inaczej, bo kupiłam pigment w innym kolorze niż ten na ścianach w salonie. W końcu zaczęło to wyglądać! Jeszcze końca nie widać, sporo pracy zostało, ale równocześnie kupę roboty już odwalone Na dziś koniec, czekam do jutro aż przeschnie.
I jest radość. Byłam w sklepie. Jest fenkuł Zarządzam wieczór filmowy z chrupiąca sałatką
Jou, Opole nawet się niektórym podoba. Nawet ja uważam, że ma takie miejsca wielkości chusteczki do nosa - ładne. Kilka Ja po prostu nie lubię. Ale Wyspa Bolko, ktora cała jest parkiem z ZOO, jest bardzo ładna. Samo ZOO opolskie jest wyjątkowej urody - fakt. A już lemury ..ho, ho..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
No lemury sa swietnie W ogole to Zoo w Opolu jest fajnie pomyslane. Ploty i ogrodzenia sa ograniczone to minimum, nie ma wrazenia ze wszyscy siedza na skazaniu w klatce :/
Bo komfort siedzenia może być różny, a że te zwierzęta, które widzimy i tak nie miałby szans na wolność.. Fajne jest też to , że każdy wybieg ma bieżącą wodę w postaci strumyczków, bajorek i mniejszych lub większych wodospadzików.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
Już wiem, gdzie pójdę, jak będę w Opolu. Odkąd mam dobry aparat (tzn już przestał być dobry, bo się zużył ), to myślę by odwiedzić zoo i porobić fajne zdjęcia zwierzętom. Niestety ten warszawski ogród, pozostawia dużo do życzenia.... Wiele lat temu byłam. Pamiętam klatkę dla dużych kotów, nie większą niż moje mieszkanie i chodzącego w te i nazad lamparta czy inną panterę. Każdemu by się mózg zlasował
ale czad Terminy na nową pulę były już rzucone, ale od listopada. Zdecydowałam, że przyjemniej będzie na wiosnę. Nie za bardzo lubię się ruszać w mrozy, przez śniegi i pluchy
Jak mi się nie chce, albo się nie mogę zdecydować to też szukam takich... hmm, no takich... wymówek Ja słyszałam, że zima najbliższa ma być taka jak ta jakieś 5 lat temu, czy jakoś tak, czyli baaardzo zimna i śnieżna.
W końcu natknęłam się na sąsiadkę, z którą czasem sobie gadamy (Ona ma suńkę shi-tzu, którą Kaj bardzo lubił). Zapytała, gdzie piesek. Rozpadłam się na kawałki... Unikałam tego spotkania, jak mogłam Teraz siedzę i ryczę. Odeszła mi cała ochota na jedzenie, na robienie, na wszystko. Wczoraj też cały wieczór przepłakałam, bo mi się coś przypomniało.
Chciałam Wam pokazać magię księżycowego kamienia, ale nie mogę uchwycić na zdjęciu tego, co w nim najpiękniejsze. Jest to perłowo-mleczny minerał, który posiada cechę opalescencji, czyli odbija światło tak, że widać na nim połyskującą, niebieską poświatę.
PS Morelowa, dla Ciebie:
Troszku im się szyk pomieszał. Fajne jest to, że wszystkie klucze lecą dokładnie w tym samym kierunku.
Znajoma dała mi wczoraj cynk, że podobno w TV lecą "Kuchenne rewolucje" z knajpą, która jest koło mojego bloku. Powiem Wam, że niewiele one pomogły, raczej świeci pustkami i jak wszystko w NDMie pewnie niedługo padnie. Dziś tamtędy przechodziłam i Charlie's ma, lokal w lokal, konkurencję z barem mlecznym "u Frani"