Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 08, 2012 7:43 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Podrzucimy psinkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto maja 08, 2012 21:36 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Justyna ma problem z internetem :(
Zresztą i tak pada dziewczyna na twarz :( zero pomocy na miejscu :(
U Lary w zasadzie bez zmian, nadal rozgląda się dziewczyna za chłopakami na spacerze, a puszczone samopas psy, bardzo dają się Justynie we znaki :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro maja 09, 2012 23:05 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

phantasmagori pisze:Justyna ma problem z internetem :(
Zresztą i tak pada dziewczyna na twarz :( zero pomocy na miejscu :(
U Lary w zasadzie bez zmian, nadal rozgląda się dziewczyna za chłopakami na spacerze, a puszczone samopas psy, bardzo dają się Justynie we znaki :twisted:

Już mam neta :ok:

Z Larą jest nadal problem :| Laryska potrafi kopać nawet szybe w oknie jak usłyszy psa :| Gdyby mnie wtedy nie było w domu to aż strach pomyśleć co by sie stało a mieszkam na 2 pietrze :roll:
Poza tym dwa dni temu zjadła odrobinkę z miski ale wczoraj i dziś nawet nie tknęła a jak jej rzucałam do klatki kennelowej lub przez pręty to by mi palce wręcz łapała :roll: Na schodach nadal sie przewraca jak schodzi , do góry już chodzi dobrze ,ładne chodzenie na smyczy to tez nadal marzenie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 09, 2012 23:17 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

:( widac, ze bardzo wiele zlego musiala zaznac, przezyla jakas traume...

Justa, jutro wieczorem odezwe sie do ciebie w sprawie tego maila, bo dzis nie dalam rady.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 10, 2012 6:58 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Kciuki, za postępy! :ok:
Dzielna jesteś bardzo :). Ciekawe co jej życie przyniosło, że taka biedna...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw maja 10, 2012 17:56 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Zaglądam do cudnej suni :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw maja 10, 2012 21:23 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

RudyiSrebrnyKot pisze:Kciuki, za postępy! :ok:
Dzielna jesteś bardzo :). Ciekawe co jej życie przyniosło, że taka biedna...

Dzięki za kciuki , oj jest bardzo biedna :|

Dziś Larysa miała totalnego pecha bo rano o 8.10 jak z nią wychodziłam na spacer to sprzątaczka myjąc schody zostawiła na nich tyle wody że nie tylko Lara sie przewracała ale i ja też miałam poślizg :evil:
Po spacerze dostała do miski kurze łapki ( uwielbia je ) i jak juz jeden kawałek wzieła to sie pozlepiały i do miski tez i miska ją znów przeraziła :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 11, 2012 20:31 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Dziś nikt nie zajrzał do Lary :|

Lara dziś lepiej , wczoraj wieczorem bez problemu zjadła całą puszkę pedigree :ok: a teraz troszkę suchej puriny ale najbardziej lubi mięsko :wink:
Dzis na Tychach spotkałam sobowtóra Larysy , tylko jest troszkę większa i ma 7 lat ,ma ten sam wyraz buzinki co Lara, i uszy, i umaszczenie i nawet sylwetka ( choć tamta jest delikatnie mówiąc przy tuszy ) Zapytałam skąd ja mają i sie dowiedziałam że na Paprocanach ktoś rozmnożył mieszańca dobermana z owczarkiem i było 9 szczeniąt a ta od tych ludzi miała iść do schroniska bo była ostatnia do oddania, wiec mogło być tak ze Lara była oddana byle komu aby tylko się jej pozbyć :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 11, 2012 21:15 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Ludzie są kompletnie nieodpowiedzialni. Za takie rzeczy powinny być bardzo surowe kary :evil: Niestety, to nierealne :evil:
Dobry wieczór Justa :1luvu: Przepraszam, że dopiero teraz zaglądam :oops:
Obrazek

bulba

Post » Pt maja 11, 2012 23:15 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

oj!.... biedna Lara. Właściwie nie tak biedna, bo już ma Ciebie D:.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob maja 12, 2012 12:57 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Witamy się sobotnio i podrzucamy Larunię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Sob maja 12, 2012 13:13 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Witamy Laryskę i jej Pańcię!
Jak się miewamy w tę deszczową sobotę?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob maja 12, 2012 18:20 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Kochanie Śliczne! :1luvu: Jak się trzymasz? Podpasła Cię Justa trochę? :*

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Sob maja 12, 2012 20:12 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

zaneta22 pisze:Kochanie Śliczne! :1luvu: Jak się trzymasz? Podpasła Cię Justa trochę? :*

Hmmm , coś mi sie tak wydaje że troszkę tu i tam jej przybyło :lol:

A poza tym jak z nią byłam o 13 tej to deszcz padał i musiałam mieć nad głowa parasol to sie nawet nie wysikała :| , dopiero na wieczornym spacerze . Wieczorem nie było nikogo w parku to ją na chwilkę puściłam i ładnie przyszła na moje wołanie , cały czas z nią to ćwiczę ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 12, 2012 20:14 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Biedna sunia, wszystkiego się boi. Jakie ona musiała mieć do tej pory koszmarne życie :( :( Ale miała też wielkie szczęście, że spotkała Ciebie :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]