ZNAJDKI-Potrzebuja pomocy i domu*PSIA SUROWICA POTRZEBNA !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 7:52 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Nelka, to na co czekasz? Zakładaj konto :wink:

Jeszcze godzina, oby się udało :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro maja 16, 2012 8:18 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Erin pisze:Nelka, to na co czekasz? Zakładaj konto :wink:

Jeszcze godzina, oby się udało :ok:

Na dogo nie trzeba mieć iluś tam postów żeby zagłosować?
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro maja 16, 2012 8:21 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

A nie wiem, ja już jakiś czas mam tam konto.

Erin

Post » Śro maja 16, 2012 8:33 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Się udało oddać 106 głos :mrgreen:
Dzięki Erin za motywującą odpowiedź :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Śro maja 16, 2012 13:17 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Cieszę się!
To teraz trzeba Miau-owiczów zmotywować :)
Zaraz to uczynię :P

Erin

Post » Czw maja 17, 2012 17:30 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

paula82 pisze:A ja przypomnę Filę i Figielka, skoro do Kacpra się los uśmiechnął, może i im się poszczęści? Zdrowe, fajne kotki, też za długo w przytulisku siedzą. Może ktoś zrobić im jakieś ogłoszenia? Napisać dobry tekst?

Ucięłam zdjęcia ale nie wiem czy rada się przyda. Jak szukałam kotka do towarzystwa dla mojego Tygrysa to widziałam ogłoszenia na Filę i Figielka, ale sądząc po zdjęciach stwierdziłam że one mają jakieś w miarę dobre miejsce i lepiej będzie jak poszukam jakiegoś bidulka. Mój Tygrys został jako kociak znaleziony w połowie lutego na stacji benzynowej. Podobną bidulinkę chciałam przygarnąć. Może trzeba w ogłoszeniach zaznaczyć że kociaki są w przytulisku i nie mają domku. Mnie zmyliły te kolorowe napisy i krótki opis.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pt maja 18, 2012 8:07 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Dziś działa mi podlinkowanie Waszego watka i udało się tutaj trafić:
Wklejcie sobie też do podpisu ten bannerek - może pomoże podczas głosowania w konkursie:
kussad pisze:Banerki głosowania na Przytulisko Znajdki.pl p.Joli Boczkowskiej ( autor Paros z dogo) podlinkowanie moje:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15289][img]http://img151.imageshack.us/img151/9342/znajdkikrakvet.jpg[/img][/url]
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt maja 18, 2012 11:24 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Bardzo zainteresował mnie ten wątek. Weszłam na stronę znajdek i jestem pokrzepiona, że istnieją ludzie, którym los zwierzat nie jest obojętny, ale jednocześnie wkurzona, że takie miejsca w ogóle musza istnieć. Wyślę choć drbny przelew, zawsze coś :)
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro maja 23, 2012 19:56 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

nelka83 pisze:Że też nie mam konta na dogo... :( Ale jeśli Znajdkom się uda i wejdą do KV to na bank będę na nie głosować :ok:

To nie problem założyć ;)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw maja 31, 2012 10:55 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

EVA2406 pisze:
nelka83 pisze:Że też nie mam konta na dogo... :( Ale jeśli Znajdkom się uda i wejdą do KV to na bank będę na nie głosować :ok:

To nie problem założyć ;)

Wszystko już założone i wszędzie zagłosowane :ok:

Co słychać u Znajdek :) ?
Obrazek

nelka83

Post » Pt cze 08, 2012 14:16 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Obrazek
może ktoś ma kogoś sprawdzonego na takiego chłopaka?
najlepiej do adopcji z pekinką Mitusią:
Obrazek
mieszkają razem i oboje są w podobnym wieku ok. 6 lat.

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Pt cze 08, 2012 19:42 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Ale cudna parka :1luvu:

Erin

Post » Pt cze 08, 2012 20:32 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

paula82 pisze:Teodorek wrócił z adopcji. Pani wynajmuje mieszkanie i właścicielka mieszkania, która najpierw wyraziła zgodę na kota, teraz się rozmyśliła "bo kot miauczy" :evil:
Kotek musiał wrócić, pani płakała za kotem, kocurek miauczał w samochodzie p. Joli. :( Szukamy domku od nowa.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Teraz miałczy jak chce jeść albo chce żeby go miziać. Kociaki się lubią, często śpią tak
Obrazek

albo ze mną tak:
Obrazek

:ok:
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pt cze 08, 2012 20:45 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Słodziaki :1luvu:
Widać, to nie był ten domek dla Teodorka.

Erin

Post » Pon cze 11, 2012 9:51 Re: ZNAJDKI się witają :-) Potrzebna pomoc w każdej formie

Dla niewidomego Rudego na CITO tymczas potrzebny!!!
Dzisiaj p. Jola zabiera z lecznicy Rudego (inaczej zostałby wywieziony do schronu). Jeszcze nie wie gdzie go wciśnie, wciąż brak miejsc, a Rudy potrzebuje spokoju, nie wiadomo jak sie bedzie zachowywał on, oraz inne psy wzgledem niego, niewidomego psa.

Jest też kocia rodzina z chorą kotką, trzeba ratowac, nie można chorego zostawic tym bardziej, że to kotka z kilkoma maleńkimi kocietami, które są za małe do samodzielnego życia.
Co robic? Gdzie umieścic kiedy nigdzie nie ma miejsc? Pomocy!!!

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

[poprzednia][następna]