Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Meldujemy pospiesznie, że wyrównywanie nosa pańcio przeżył, co godzinę temu zameldował esemesem.
Natomiast Junior umył dziś wszystkie okna i to jest niepokojące...
Wima pisze:Bez strat???
Żadnych?
W sprzęcie, ludziach, zwierzyńcu????
Bianka 4 pisze:Brawa dla Pańcia![]()
Mogłabyś mi wypożyczyć Juniora? Mam 19 okien do umycia...
Megana pisze:Bianka 4 pisze:Brawa dla Pańcia![]()
Dziś pańcio wrócił i już po godzinie miałam ochotę wsadzić go w taksówkę i zwrócić do szpitala z reklamacją. Chory chłop w chałupie to wrzód... i tak dalej.![]()
Natomiast co do okien, to okazało się, że polecenie "umyj okna" według Juniora znaczy "umyj szyby".
Hańka pisze:Megana pisze:Bianka 4 pisze:Brawa dla Pańcia![]()
Dziś pańcio wrócił i już po godzinie miałam ochotę wsadzić go w taksówkę i zwrócić do szpitala z reklamacją. Chory chłop w chałupie to wrzód... i tak dalej.![]()
Natomiast co do okien, to okazało się, że polecenie "umyj okna" według Juniora znaczy "umyj szyby".
Eee? Dla mnie też...
Megana pisze:Hańka pisze:Megana pisze:Bianka 4 pisze:Brawa dla Pańcia![]()
Eee? Dla mnie też...
No proszę Cię! A co z ramami czarnymi od pajęczyn stefanowych, z parapetami upstrzonymi kocimi łapkami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości