Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2012 21:56 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Bardzo trzymam kciuki za dłutowanie :!: Tym bardziej, że podobna operacja czeka w najbliższym czasie mojego brata i córkę koleżanki z pracy.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro mar 28, 2012 22:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Meldujemy pospiesznie, że wyrównywanie nosa pańcio przeżył, co godzinę temu zameldował esemesem.
Natomiast Junior umył dziś wszystkie okna i to jest niepokojące... 8O

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro mar 28, 2012 22:18 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Brawa dla Pańcia :D
Mogłabyś mi wypożyczyć Juniora? Mam 19 okien do umycia... :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro mar 28, 2012 22:52 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Meldujemy pospiesznie, że wyrównywanie nosa pańcio przeżył, co godzinę temu zameldował esemesem.
Natomiast Junior umył dziś wszystkie okna i to jest niepokojące... 8O

Bez strat???
Żadnych?
W sprzęcie, ludziach, zwierzyńcu????

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw mar 29, 2012 8:28 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ale umył tak sam z siebie?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw mar 29, 2012 15:40 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Wima pisze:Bez strat???
Żadnych?
W sprzęcie, ludziach, zwierzyńcu????

Też uważam, że dziwne... 8O

Megana

Post » Pt mar 30, 2012 6:37 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

wojna bedzie ? 8O
Serniczek

Post » Pt mar 30, 2012 19:59 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Bianka 4 pisze:Brawa dla Pańcia :D

Dziś pańcio wrócił i już po godzinie miałam ochotę wsadzić go w taksówkę i zwrócić do szpitala z reklamacją. Chory chłop w chałupie to wrzód... i tak dalej. :?
Natomiast co do okien, to okazało się, że polecenie "umyj okna" według Juniora znaczy "umyj szyby".
Więc chyba nie polecam jednak. :roll:
A tymczasem, jak zwykle powoli...
Obrazek

Obrazek

A to z powodu dużo grubszej naklejanki wymaga jeszcze paru warstw lakieru, więc wciąż jest w robocie.
Obrazek

Megana

Post » Pt mar 30, 2012 20:05 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Szyby to też coś - chociaż świat w kolorach bym zobaczyła :roll:
Piękne rzeczy robisz, aż sama mam ochotę spróbować :D może jak ogarnę wreszcie mieszkanie po przeprowadzce i remont mojego poprzedniego mieszkania :evil:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob mar 31, 2012 10:03 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:

Dziś pańcio wrócił i już po godzinie miałam ochotę wsadzić go w taksówkę i zwrócić do szpitala z reklamacją. Chory chłop w chałupie to wrzód... i tak dalej. :?
Natomiast co do okien, to okazało się, że polecenie "umyj okna" według Juniora znaczy "umyj szyby".

Eee? Dla mnie też...
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob mar 31, 2012 17:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Hańka pisze:
Megana pisze:

Eee? Dla mnie też...

No proszę Cię! A co z ramami czarnymi od pajęczyn stefanowych, z parapetami upstrzonymi kocimi łapkami?

Jasdor - toż czytałam. :?
Ale szósty pies to trochę za wiele na razie, zwłaszcza, że od poniedziałku remont totalny, z odkopywaniem fundamentów.
Dawno se postanowiłam, że jak tylko się zwolni któraś miejscówka, to biorę jakiś pakiet...

Teżet dalej charcze i ledwo zipie. To ja już wolę moje krople, choćby do końca życia. :roll:

Megana

Post » Sob mar 31, 2012 18:15 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:
Hańka pisze:
Megana pisze:

Eee? Dla mnie też...

No proszę Cię! A co z ramami czarnymi od pajęczyn stefanowych, z parapetami upstrzonymi kocimi łapkami?

A kto by tam na takie drobiazgi zwracał uwagę :lol:

A TŻet patyki w nosie ma? Bo mój Młody miał. I dlatego wolę miec krzywy nos. :roll:
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob mar 31, 2012 18:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Biedny TŻ. Pocieszające, że najgorsze już za nim. Teraz pomalutku do przodu! Trzymamy tu kciuki za szybkie gojenie!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob mar 31, 2012 19:00 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

witamy :)
fajnie masz - okna już czyste... :roll: a my bidulki.... udanego weekendu!
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

[poprzednia][następna]