PIES, KTÓRY CHCIAŁ UJRZEĆ SŁOŃCE

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 27, 2009 9:14

Hej Irena, dziękuję Ci za chęć pomocy, ale Whiski jest szczęśliwy, ma kochający dom i ludzi którzy dbają o niego jak mogą. On nie jest w fundacji, jest Nasz i traktujemy go jak swojego psa. Będzie tu do końca życia, bo ma super warunki. Whiski jest stary i nie zniósłby więcej przeprowadzek i zmian. Jest szczęśliwy i cieszy się życiem i to jest najważniejsze!
Jeżeli nie chcesz iść do schroniska po psa to zajrzyj na inne wątki, bardzo dużo psiaków, które są w domach tymczasowych szuka domów. Powodzenia!

Monika P.

Od: Pt paź 26, 2007 13:18

Post » Pon mar 02, 2009 13:53

Witam wszystkich gorąco!

Byłam w Wólce, było super, pogoda dopisała i wprawiła nas w dobre nastroje. Przywiozłam trochę nowych, obiecanych fotek!
Nie będę się rozpisywać tylko zapraszam na wycieczkę za miasto :)
http://picasaweb.google.pl/jucca1313/WH ... 5562483666

Monika P.

Od: Pt paź 26, 2007 13:18

Post » Pon mar 02, 2009 16:11

Jaki on cudny szczęśliwy aż łza się w oku kręci , szczęśliwa oczywiście.
Jesteście WIELCY, pokazaliście, ile można zrobić , że się da, że nie wolno tracić nadziei. Whiski jest piękny, tu widać jak piękny . Oby więcej było takich zakończeń.
Aga_

Post » Pt wrz 25, 2009 9:36 Re: PIES, KTÓRY CHCIAŁ UJRZEĆ SŁOŃCE

Hej hej, co tam słychać u Whiskiego? :)
Mam nadzieję, że całe lato wygrzewał się na słoneczku obok swojej fantastycznej budy, a i teraz korzysta z pięknej polskiej jesieni... Może są jakieś nowe zdjęcia? 8)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

[poprzednia]