DO ZAMKNIĘCIA.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 22:30 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

lidka02 pisze:No to pani Tereska ma swoje dwa cuda :ok:

:piwa:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 13, 2012 22:31 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

BOZENAZWISNIEWA pisze:
lidka02 pisze:No to pani Tereska ma swoje dwa cuda :ok:

:piwa:

:ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob paź 13, 2012 22:32 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

juz "tańcujesz" :twisted: :?:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 13, 2012 22:33 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

BOZENAZWISNIEWA pisze:juz "tańcujesz" :twisted: :?:

Nie mam dwie lewe ja tylko :piwa: :piwa: :piwa: :ryk:

lidka02

Post » Sob paź 13, 2012 22:34 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

no to dwa prawe do lewego i siup :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 13, 2012 22:59 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

BOZENAZWISNIEWA pisze:no to dwa prawe do lewego i siup :twisted:

Siup siup i kiecki lecą z dup :mrgreen:

lidka02

Post » Nie paź 14, 2012 8:43 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

Melduje ,że:

"
Rano wycałowałam,wygłaskałam,wymiziałam.....Strzałkę.Wyszła w końcu spod łóżka i jest na legowisku jakie slicznie im zrobiłam(Wilczka ma gdzie s legowisko,bo spi na łózku)"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 15, 2012 13:13 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

Obie suczki maja ładne brzuszki,zdjęłam kubraczki,bo chciałam sprawdzic co i jak,Strzałka zasikała się jak jej zdjełam,więc na razie nie zakładam...
Dostałam telefon niedawno:
"Dostałam telefon przed chwila w sprawie adopcji:starszy pan ,chce mała suczkę do domu.No to pytam,gdzie mieszka,takie pytania standardowe.No i mówi,ze ma wilczura w kojcu,a miał suczke kilka lat ,wszedzie z nim była,nawet samochodem jeździła.No to mówię :i co się stało?umarła?On na to:nie..zdechła ,sie nie dała rady wyzbyc...Ja:wyzbyć?co to znaczy?a on na to:no rodziła i zdechła,nie dała rady się wyzbyc małych...Wczęsniej pytał gdzie meiszkam,żeby obejrzec,adres podąłam,pewnie przyjedzie.Chciałm mu dac Strzałke jak cos,Wilczka pójdzie do bloku,gdzie sa dzieci,bo ona strasznie towarzyska jest.Ciekawe,czy gostek przyjedzie... :( mam nadzieje,ze nie przyjedzie... :oops:"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 15, 2012 22:43 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

Widziałam dzis obie dziewczyny na dworzu to nie te psy co wiozłam,Ferdki mordka już się śmieje :piwa: bawią się ,skaczą na siebie ,a szczekają :mrgreen:
nie odstępują p. Tereski :piwa:
Dziś się dowiedziałam że p. Tereska tak na prawdę to boi się psów ,w dzieciństwie została bardzo pogryziona ,tym bardziej ją kocham za te staruszki :D :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 15, 2012 23:22 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

i ja kocham P.Tereskę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Strzałka obsikała kaftan,więc go zdjęcłam i musiałam legowisko do prania włozyc,bo z wrazenia sikała pod siebie,ze ja rozbieram :( Tak sie bidulka boi ...Przeniosła się z legowiska na pod łózko.Mala Wilczka lezała soobie na legowisku,poszedł do niej nas Antonio(kot)i dostała po pysiu pazurem-nie wychodzi tez z pokoju :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 16, 2012 9:34 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

Najstarsza dziewucha ma na imie ..LADY GAGA :ryk:
Dziś znów spotkałam je na ogródku :wink:
Zmieniają się z dnia na dzień ,ich wygląd świadczy o tym że mają człowieka :ok: a jak @ szczekają :mrgreen:
Lady Gaga rządzi :piwa:
niestety przeganiają Alexa ,kocurka p.Tereski ,a już niech micha stoi :twisted:
Mam nadzieje że to tez się ułoży . :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 16, 2012 9:38 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

dorcia44 pisze:Najstarsza dziewucha ma na imie ..LADY GAGA :ryk:
Dziś znów spotkałam je na ogródku :wink:
Zmieniają się z dnia na dzień ,ich wygląd świadczy o tym że mają człowieka :ok: a jak @ szczekają :mrgreen:
Lady Gaga rządzi :piwa:
niestety przeganiają Alexa ,kocurka p.Tereski ,a już niech micha stoi :twisted:
Mam nadzieje że to tez się ułoży . :ok:

No Lady Gaga :lol: niexle..u mnie to koty ganiaja,a one siedziały pod kominiem jak trusie :lol: Czekam na info,czy zostana tam na stełe obie i wtedy wysle umowy adopcyjne,musze to "załatwić"
Do mnie dzwonia same "mądrale"ze wsi w sprawie obu dziewczynek jakie sa u mnie,niestety zaden telefon nie było normalny,szkoda komentować.Juz usłyszałam jaka to ja jestem....,ze okaleczam sukę...ale nic,takie społeczeństwo...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 16, 2012 10:13 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

wyślij mi umowę .
zaniosę p.Teresce.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 16, 2012 10:53 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

dorcia44 pisze:wyślij mi umowę .
zaniosę p.Teresce.

wysle Dorotko jak dostane z "logo"Amicusa :) -własnie rozmawiałam z prezesem TOZU :) Ja pytam,bo wysle jak Pani Tereska zdecyduje sie w 100%,na jedna ,lub dwie :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 16, 2012 11:47 Re: Wilczka i Strzałka szukaja domu,pozostałe dwie bezpieczn

Trzymajcie kciuki,dostałam TEN telefon z polecenia TOZu,moze któras będzie miała domek z ogródkiem....czejkam na decyzje Państwa.Sa troszke przerazenia ,że suczki sa stare,ale mówie,ze wcale nie wyglądaja,i takie tam...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]