Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 23:14 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Szalony Kot pisze:Jak coś, to na facebooku na "Transportu tu i tam" są ludzie, co jeżdżą Wawa-Kraków i Kraków-Katowice.

Powinnas teraz miec inny nick...Szalony Kotopies, albo Szalony Psokot :twisted:
Dziękuje Tobie MARTYNA...wszystkich Was kocham(Ciebie Krzysiekbolo też :wink: )
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 23, 2011 23:22 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Wyznanie miłości na miau :1luvu:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Nie paź 23, 2011 23:27 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Amanli pisze:Wyznanie miłości na miau :1luvu:

szczere....ale przyznam ,że jednak wole facetów :wink:ale szalone koty sa bardzo drapiezne :mrgreen: Własnie Rumcajs mi biust ugniata lezac swoim dupskiem na biurku...
Tak sie ciesze ,ze juz ogłoszenia jutro wychodza dla Dzekusia i Czarus ma dom,ze nie mogę wleźć do łózka...Tam 11 futer leży....i na prawdę miło jest....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 24, 2011 9:45 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Ooo, czyli jeden przystojniak wybiera się do domku :D Super :D
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

Post » Pon paź 24, 2011 10:45 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

nio :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 24, 2011 10:52 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Macie jakieś aktualne zdjęcia maluszka?:)

necianeta89

Od: Wto sie 16, 2011 0:27

Post » Pon paź 24, 2011 11:17 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Udało się znaleźć kogoś kto pomógłby w transporcie?
Ja pytam i pytam i na razie nie mam żadnego odzewu...

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Pon paź 24, 2011 11:46 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

trochę sie pogubiłam, jaka to trasa ma byc dokładnie?
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Pon paź 24, 2011 11:50 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Amanli pisze:trochę sie pogubiłam, jaka to trasa ma byc dokładnie?

Warszawa - Bielsko- Biała

albo

Warszawa - Katowice

Albo można go w środę dowieźć do Łodzi stamtąd będzie miał transport do Skoczowa chyba i możemy go tam odebrać...
Tylko jak do tej Łodzi ma dotrzeć...

Lili8522

Post » Pon paź 24, 2011 12:46 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Nie mam pojecia, jestem bez samochodu i najdalej do Warszawy go moge wieczorem podwiexc... :( Chyba,że ktos po niego pociagiem przyjedzie do Siedlec to nawet rano... :(

Co do zdjec aktualnych to te sa z dnia dotarcia do nas...Teraz troche podrosły...i przytyły...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 24, 2011 12:49 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Ewentualnie można psiaka podwieźć do Piotrkowa T. a tam go odbierze nasza kochana cioteczka z Dogo ze stowarzyszenia Braci mniejszych..

necianeta89

Od: Wto sie 16, 2011 0:27

Post » Pon paź 24, 2011 12:52 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

necianeta89 pisze:Ewentualnie można psiaka podwieźć do Piotrkowa T. a tam go odbierze nasza kochana cioteczka z Dogo ze stowarzyszenia Braci mniejszych..

Tak było by najlepiej bo przyjechał by odrazu do Nas a to nie tak daleko od Warszawy...

Lili8522

Post » Pon paź 24, 2011 13:02 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Lili8522 pisze:
necianeta89 pisze:Ewentualnie można psiaka podwieźć do Piotrkowa T. a tam go odbierze nasza kochana cioteczka z Dogo ze stowarzyszenia Braci mniejszych..

Tak było by najlepiej bo przyjechał by odrazu do Nas a to nie tak daleko od Warszawy...

No tak, tyle ,że ja jestem na "łasce-niełasce"meza i nie mam pojęcia jak go tam zawiexc i czym.Z dwójka małych dzieci i psem pociagiem sie nie bede tłukła :roll: Chyba,ze w sobote rano bym Go uprosiła.
Maz pracuje do 20-tej...tylko w czwartki sie "urywa",bo mam spotkania...Nie ma znaczenia w jaki dzień Czarus do Piotrkowa by dojechał?Dla mnie ie jest to po trasie pociagiem...No chyba,że Wasza kolezanka po niego przyjedzie tutaj..Samochodem nie jest to "wiecznosc"...I faktycznie do Łodzi go tarabanić...
Czarus jak tylko go w cos "pakuję"kontener miekki (torba),czy duzy dostaje fisia.Sika ze strachu bedak...no boi się chyba,ze go gdzies wyrzuce...
Mój telefon-0606354814
Ja zaraz spróbuje się z mezem skontaktowac i zapytać...ale watpie, czy się zgodzi po pracy jechac tak daleko...=zero.gdyby dwa jechały to predzej by sie zgodził,wizja pozbycia sie psiaków jest dla Niego wybawieniem...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]