Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 16:02 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

Śliczna perełka :1luvu: Przyjdzie czas i ja się zakocham w jakimś buldożku i nie będzie odwrotu.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto lip 20, 2010 8:22 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

Na allegro ktoś chce oddać młodego buldożka.
Ostatnio edytowano Wto lip 20, 2010 11:34 przez sfinks, łącznie edytowano 1 raz

sfinks

Od: Pon kwi 10, 2006 20:12

Post » Wto lip 20, 2010 10:31 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

wykasuj link, bo regulamin miau zabrania ich umieszczania na forum i będzie dym.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lip 20, 2010 11:34 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

ups :roll: teraz dobrze ?

sfinks

Post » Wto lip 20, 2010 19:13 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

jeśli chodzi o Zośkę i koty to sunia jest nimi zainteresowana. goni je ale nie w morderczych celach. w Dt w Bydgoszczy miała współlokatorkę kicię i po pewnym czasie ta mogła już się o Zośke nawet ocierać ;)

Adopcje Buldogów

Od: Czw lis 05, 2009 9:11

Post » Śro lip 21, 2010 21:19 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

co u Zośki ? Czy ktoś się nią interesuje ? [size=85]Jutro idę na rozmowę z moją wetką-buldożkową fanatyczką - tak sobie pogawędzić 8)[/size]

sfinks

Post » Czw lip 22, 2010 18:55 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

była dzisiaj w Gdańsku wizyta, ale tam sunia odpada. wielu chętnych na Zosieńkę nie ma :( może to przez wakacje tyle bulwinek nie może znaleźć domu :(

Adopcje Buldogów

Post » Śro sie 11, 2010 21:35 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

Zosia ma domek! zostaje u jagody :) ale doszły nam kolejne paszczaki :( ITO, Ralf, Lola...

Adopcje Buldogów

Post » Pt sie 13, 2010 19:16 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

witam. od kilkunastu dni poszukuje buldożka do adopcji. moje serce pobiła Lola ale niestety adopcja została zawieszona z powodu problemów z serduszkiem tak poinformowała mnie fundacja. przykre bo nie wiadomo czy wogóle będzie wznowiona mam pytanie odnośnie buldożka Ralfa czy nadal szuka domu proszę o pomoc ponieważ nie znam się za bardzo na adopcjach ale zależy mi na bulwie do kochania. ciągle siedze sama nie mam o kogo zadbać chłopak chodzi na trzy zmiany a ja jestem nauczycielką czyli mam unormowany tryb pracy potrzebuje buldożka a wiem że i ja jej/ jemu moge być potrzebna. mam warunki , możliwości, czas oraz dużo miłości do zaoferowania. proszę o jakiekolwiek informacje

niziolek

Od: Pt sie 13, 2010 18:59

Post » Pt sie 13, 2010 19:58 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

hmm... nikt nie odpisuje :cry: oglądam zdjęcia Ralfa ma to coś w sobie :D szkoda że jest tak mało o nim napisane. jestem zdecydowana i nie odpuszcze stworze dobry dom dla buldożka tylko pomóżcie mi z adopcją

niziolek

Post » Pt sie 13, 2010 19:59 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

Ralf w niedzielę jedzie do nowego domku :)

niziolek napisz do nas a my odeślemy ankietę przedadopcyjną...

adopcjebuldogow@gmail.com

Adopcje Buldogów

Post » Pt sie 13, 2010 21:40 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

dzięki za szybką odpowidź odpisałam na maila ale nie wiem czy odczytasz teraz. prześlijcie mi ankietę cieszę się że Ralf znalazł ludzi którzy stworzą mu ciepły dom tylko martwię się czy ja znajdę przyjaciela dla siebie. pomożecie mi?

niziolek

Post » Pt sie 13, 2010 22:11 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

długo myślałam o adopji i wiem że jest to przemyślana decyzja szczeniaczki są przesłodkie ale zawsze znajdzie się ktos kto je kupi i się nimi zaopiekuje a starsze psy często po przejściach są w gorszej sytuacji mimo że również potrzebuja miłosci i troski. marze o buldożku bo zakochałam się w tej rasie i wcale nie odstrasza mnie chrapanie i prykanie :D bulwa dla mnie nie musi być energiczna i nie musi być kanapowcem nie mam określonego umaszczenia nie musi reagować na komendy nie wymagam nic z tych rzeczy to ona musi mnie zaakceptować jedyne na czym mi zależy to to żeby tolerowała dzieci( nie musi ich kochać), nie mam własnych ale mam chrześniaczke która raz na jakiś czas mnie odwiedza. Będe czekać za wszelkimi możliwymi informacjami

niziolek

Post » Sob sie 14, 2010 13:55 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

witam jestem i czekam. rozmawiałam dzisiaj z moim chłopakiem o adopcji buldożka który ma wiecej niż dwa latka on jest zdania że taki pies ma już swoje nawyki i że może się u nas niezaklimatyzować powiedzcie mi jak możecie czy z takim starszym pieskiem jest trudniej? chodzi mi w szczególności o godziny wyjść na spacery czy da to się zmienic np. ja wstaje codziennie o 4 rano i czy taki dorosły buldożek nauczył by się wychodzić o tej godzinie?

niziolek

Post » Nie sie 15, 2010 13:41 Re: Buldogi do adopcji - Adopcje Buldogów

niziolek pisze:witam jestem i czekam. rozmawiałam dzisiaj z moim chłopakiem o adopcji buldożka który ma wiecej niż dwa latka on jest zdania że taki pies ma już swoje nawyki i że może się u nas niezaklimatyzować powiedzcie mi jak możecie czy z takim starszym pieskiem jest trudniej? chodzi mi w szczególności o godziny wyjść na spacery czy da to się zmienic np. ja wstaje codziennie o 4 rano i czy taki dorosły buldożek nauczył by się wychodzić o tej godzinie?

z tym się nie zgodzę... choć zdarza się, że psiak bywa zdezorientowany, w końcu znajduje się w nowej sytuacji... na naszym forum można poczytać jak zachowują się pieski od pierwszych chwil w nowych domkach. zapraszam do ich wątków :)

dobrych wiadomości ciąg dalszy ;) domki znalazła Pepsi i Lola, oraz Ralf :) trzymamy kciuki!

Adopcje Buldogów

[poprzednia][następna]