miluś pisze:Wyślę Ci mailem parę materiałow w sprawie kotów wolno żyjących.
To ja też poproszę.
Rozpoczynam starcie z UM w Nałęczowie...

Moderator: Moderatorzy
miluś pisze:Wyślę Ci mailem parę materiałow w sprawie kotów wolno żyjących.
edi88 pisze:Ja też ślę zapytanie o bezpłatną sterylizację w Warszawie. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Z góry dziękuje za pomoc!
Sylwia1701 pisze:edi88 pisze:Ja też ślę zapytanie o bezpłatną sterylizację w Warszawie. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Z góry dziękuje za pomoc!
No właśnie
BonnieJo pisze:Eh, było by extra gdyby taka opcja była powszechnie dostępna. Niby wydatek nie jest wielki, a dla wielu ludzi stanowi problem, przez co kotki są oddawane, wyrzucane, albo zabijaneu mnie w mieście co jakiś czas robią "łapankę" bezpańskich kotów i według oficjalniej wersji kastrują/sterylizują je. Jak jest naprawdę, możemy się domyślać, bo wątpię, aby władzom miasta zależało na dobru kocurów, eh.
katgral pisze:Z przykrością "polecam" zapoznanie się z wydarzeniemczarno widzę działanie w 2013 roku w kwestii sterylizacji tym bardziej
https://www.facebook.com/events/143871695772250/
miluś pisze:BonnieJo pisze:Eh, było by extra gdyby taka opcja była powszechnie dostępna. Niby wydatek nie jest wielki, a dla wielu ludzi stanowi problem, przez co kotki są oddawane, wyrzucane, albo zabijaneu mnie w mieście co jakiś czas robią "łapankę" bezpańskich kotów i według oficjalniej wersji kastrują/sterylizują je. Jak jest naprawdę, możemy się domyślać, bo wątpię, aby władzom miasta zależało na dobru kocurów, eh.
O jakim mieście piszesz?
miluś pisze:Zofia, Sasza pisze :
Zapewniam, że nie 'przekażę panu premierowi' żadnego kociaka Jeśli to jest pisane serio, to zastanawiam się, kto ten idiotyzm wymyślił. To są żywe zwierzęta, a nie narzędzia protestu!
Proszę o odrobinę dystansu, w Częstochowie też nikt kociaków nie rozdawał w Urzędzie Miasta.
http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,11817518,Opiekunowie_dzikich_kotow_groza_prezydentowi__przyniesiemy.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość