Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 03, 2012 22:56 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Cały post jest niezwykle fajny i interesujący (zostało oplute pół ekranu), ale... co to za przystojniak na zdjęciu się pytam?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 03, 2012 23:17 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Toż podpisany jest. Kili, młodszy brat Filego. Jeden z gromady krasnoludów, które wędrują z hobbitem... czy też może odwrotnie - Bilbo Baggins wędruje z krasnoludami.
Tam i z powrotem.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto gru 04, 2012 8:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Filozof - Pańcia jest tak zapracowana , że może byś coś przejął? Np. zajął się Hobbitem?? :mrgreen:

Megana - jak będziesz miała dziurę w niedoczasie wklejaj linki do wszystkiego od Hobbita, plis ew. zleć Filozofowi.
Ff tylko czytasz czy też piszesz :?:

Klaustrofobia pod łóżkiem - normalna sprawa :?

I natchnęłaś mnie - szukać znajomych z Poznania! Ciągle jak słyszę o rogalach to myślę, że umre nie spróbowawszy. Nie przyszło mi do głowy, coby poprosić kogoś o dosłanie :wink:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 04, 2012 15:36 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Rogale powszechnieją, znaczy się można je znaleźć nie tylko w Poznaniu, w okolicach 11 listopada były do kupienia w kilku miejscach we Wrocku, autentyczność potwierdzały certyfikaty.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Wto gru 04, 2012 21:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Morelowa, kiedy ja jeszcze miałabym czas na pisanie ff, kiedy??? Marzę o emeryturze, no!
Linki do Hobbita są na stronie Cumberbatcha chyba, potem sprawdzę.

PS - sprawdziłam - http://www.benedictcumberbatch.co.uk/film/the-hobbit/

TEATRZYK GERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!
Sztukę romantyczną pt "Spóźnieni kochankowie" (we mgle)
Występują:
Przedwojenna gwiazda ekranu, Gabunia,
przedwojenny amant światowych scen Filozof.

Gwiazda Gabunia (wzdycha rzewnie) - Daj buzi...
Obrazek

Amant Filozof (rzeczowo) - Masz.
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 27, 2013 23:21 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Wto gru 04, 2012 22:56 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Jak romantyczna historyjka, aż miło popatrzeć :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto gru 04, 2012 22:57 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ach, żeby życie było takie proste....
Tak sobie wzdycham a oko mam mokre kiedy patrze na te twoje siowopaszcze psy.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 04, 2012 23:13 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Au, współczuję wczołgiwania się pod łóżko. U nas przezornie tapczany są zbyt niskie, wyciera się tylko pod szafami... :twisted:
Mnie w ramach świątecznych porządków czeka jazda "parówką" po całej chałupie. Jak te moje futra to przeżyją, to ja nie wiem :P Pewnie jak co roku.

Kili świetny :)
Już się nie mogę doczekać, aż go zobaczę na ekranie.

Pozdrowienia od wspólnych znajomych z netu :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Śro gru 05, 2012 7:48 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

To kiedy idziesz na tę emeryturę :?:
Masz bardzo pożyteczną pracę? Bo może ff byłoby równie pożyteczne? :roll: - dla ludzi znaczy..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 05, 2012 14:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Podobnież w lutym 2024... :evil:

Megana

Post » Śro gru 05, 2012 21:49 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

[quote="Megana"]Z PAMIĘTNIKA
STAREGO FILOZOFA

Drogie ciocie, jestem niewinny, jak zawsze. Pańcia kazała. Mam wyprodukować porządny wpis na forum, bowiem pańcia się podlizuje jednej cioci z Poznania. A podlizuje się, bo w przyszłym listopadzie zamierza się załapać na paczkę z prawdziwymi rogalami marcińskimi. Ot co.
Taka to pańcia jest podstępna i interesowna.

:mrgreen:
Noooo,jak narazie to jakiś jeden kawałeczek skórki pomarańczowej z rogala ewentualnie parę ziarenek maku :twisted: można wysłać z Poznania ,jako namiastkę owych rogalików marcińskich(mniam,mniam)
8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 05, 2012 21:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Do listopada chiba zdonżem.

Megana

Post » Czw gru 06, 2012 6:45 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

czymam kciuki :ok: :D :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw gru 06, 2012 7:42 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

kotka doroty pisze:
Megana pisze:Z PAMIĘTNIKA
STAREGO FILOZOFA

Drogie ciocie, jestem niewinny, jak zawsze. Pańcia kazała. Mam wyprodukować porządny wpis na forum, bowiem pańcia się podlizuje jednej cioci z Poznania. A podlizuje się, bo w przyszłym listopadzie zamierza się załapać na paczkę z prawdziwymi rogalami marcińskimi. Ot co.
Taka to pańcia jest podstępna i interesowna.

:mrgreen:
Noooo,jak narazie to jakiś jeden kawałeczek skórki pomarańczowej z rogala ewentualnie parę ziarenek maku :twisted: można wysłać z Poznania ,jako namiastkę owych rogalików marcińskich(mniam,mniam)
8)

A te rogale to tylko wtedy ? Nie ma ich w innym czasie?? :(

Obrazek

morelowa

Post » Czw gru 06, 2012 10:02 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No podobnież są, ale to tak jak wigilijnymi potrawami. Niby można je sobie robić i w lipcu, ale już jakoś inaczej smakują, ne? Już jakoś to nie jest to samo.

Megana

[poprzednia][następna]