Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Ale to na dole to nie decoupage żadne. To po prostu pudło po wirówce, oklejone papierem, bez żadnych cudów wianków, lakierów itp.
Papier ładny mi się trafił, fakt)
Nie mogę polakierować, bo nie pomalowałam pod spodem na biało i wylizie brązowe.Dlatego pudło będzie ładne dopóki Fistaszek na niego nie naszcza, na przykład.
Ederlezi pisze:no, i jak? obszczał??
Wima pisze:Ederlezi pisze:no, i jak? obszczał??
Chyba nawet zalał ..., bo już trzeci dzień Megana się nie odzywa.
I Filozof też zamilkł.
Megana pisze:Z PAMIĘTNIKA STAREGO FILOZOFA
Eeee, bez paniki, czyli dont panic. Fistaszek na górze chyba jeszcze nie sikał, w każdym razie pudło na razie w suchości pozostaje. Pańcia po prostu we wtorek padła po basenie, bo do sauny się wybrała a potem wparowała do przerębla. Co prawda tylko do kolan, ale i tak poczuła się bohatersko i padła z tej odwagi.
Wczoraj państwo dla odmiany byli na tych australijskich komikach, co generalnie wydają dziwne dźwięki i używają pantomimy, ale tym razem mieli program bardzo przegadany, więc pańcia, która w angielskim jest cienka, miała przegwizdane. Więc tym razem padła z nadmiaru wysiłku umysłowego, który, jak wiadomo, blondynkom szkodzi.
Natomiast dziś pańcia przed basenem wsadziła palec w przecinaczkę do pastylek i bardzo ten wynalazek ciociom poleca.
JEST OSTRY.
Bardzo OSTRY.
Ofc, niekoniecznie do przecinania palca poleca. Palec zakrwawił pół rolki ręcznika papierowego, a umywalka wyglądała jak po sprawianiu świnki morskiej. Ale że pańcia twarda jest nie miętka, obkleiła sobie palec na grubo, założyła gumową rękawiczkę i ruszyła na basen, by dziś wejść do przerębli przynajmniej do połowy uda.
A tu prosiła bym wrzucił zdjątko poglądowe.
Kiedy człowiek nie zdoła zmylić czujności i nie zdąży zatrzasnąć drzwi, to z miejsca na którym ... na którym się eeee... siedzi... widzi właśnie taki obrazek.
Pańcio mówi, że w kupie raźniej i ma kupę racji w tym ustępie.
Natomiast pańcia twierdzi, że to kupa śmiechu z przewagą kupy.
Pańcio Junior strasznie się z tego śmiał, a ja nic nie kumam...
annafreesprit pisze:1/ Łaciate? Gdzie łaciate?Ja widze jedynie łaciatą podłogę...
![]()
2/ Szare? jeśli myślisz o tym samym, co to ja widzę (w kompie z dziwnym kontrastem), to to jest bure![]()
3/ zostało jedno bure = Sielawka
Rudy ogon ewidentnie wypożyczony od jakiejś wiewiórejszynMegana pisze:Ogon? No faktycznie... zapytam Fistaszka, skąd go ma.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości