7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 12:10 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Czy wiedzą o nim jamnicze ciotki z dogomanii? Koszmarna historia :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 17, 2010 12:15 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 17, 2010 14:11 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

W zasadzie schronisko nie ma wyjścia i powinno zabrać psa, chociażby dlatego, że biega luzem. Ale może nie będzie trzeba? Może znajdziemy domek? :ok: :ok: :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Wto sie 17, 2010 14:29 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Luinloth pisze:W zasadzie schronisko nie ma wyjścia i powinno zabrać psa, chociażby dlatego, że biega luzem. Ale może nie będzie trzeba? Może znajdziemy domek? :ok: :ok: :ok:

OBY!!! :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 17, 2010 14:53 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Kociara82 pisze:
Luinloth pisze:W zasadzie schronisko nie ma wyjścia i powinno zabrać psa, chociażby dlatego, że biega luzem. Ale może nie będzie trzeba? Może znajdziemy domek? :ok: :ok: :ok:

OBY!!! :ok: :ok: :ok:

Musi się domek znaleźć!!!

:ok: :ok: :ok: :ok:

PS Ja ostatnimi czasy nie mam czasu na neta :( i na miau i na dogo ani wogóle :(
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Wto sie 17, 2010 19:58 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Dogo dziala :1luvu: Wspaniale Cioteczki :1luvu:
Wiadomosci z Dogo sa takie:
bianka0 pisze:Jeżeli dacie radę zorganizować transport jamniczka do hoteliku do Murki, to czeka tam na niego miejsce ze sponsorowaniem.
Niestety ale blokuje to miejsce od tygodnia, więc transport musiałby być sprawnie zorganizowany.
Miejsce było zarezerwowane dla czekoladowego jamniczka ze Szczecina, ale tam sytuacja się trochę wyjaśniła.

Mam nadzieje, ze sie uda... :roll: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 17, 2010 20:36 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Oby sie udało :ok:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto sie 17, 2010 21:52 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

I kolejna dobra wiadomosc z Dogo:
protzlav pisze:Witajcie !!! Wzruszył mnie los Czarusia ... bardzo chcielibyśmy mu pomóc ... I jest chyba na to szansa dzięki naszej Fundacji !!! Właśnie co dzwoniłem do Pani Prezes, sama ma przepełnienie ale będzie myśleć co można zrobić ... Nie ma dostępu do dogo-nie wiem czemu-prosiła mnie bym Jej przesłał na @ jakieś Jego zdjęcia i jak najwięcej o Nim informacji ... Tak więc proszę Was o to ... czy wiecie np. jaki jest Jego stosunek do innych psów, do kotów, do dzieci? Sporo juz wiem, bo przeczytałem wątek, ale nie ma w nim nic na ten temat ... Serce się kraje na wiadomość co Go może spotkać ... Przecież nie możemy do tego dopuścić ... Trzeba Go ratować i to jak najszybciej, a widzę że sprawa jest pilna na ... wczoraj ... Zrobię co w mojej mocy by pomóc ... Pozdrawiam serdecznie !!! <D.>

Jesooo, az sie wierzyc nie chce :1luvu: Pol dnia, i juz tyle pomocy, a teraz ta wiadomosc :ok: Oby maly juz byl bezpieczny :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sie 18, 2010 0:36 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 19, 2010 1:16 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Jamnik Czarek jedzie w piątek do sosnowca do Klauuudiaaa z dogo a przewiezie nas Betaka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw sie 19, 2010 9:51 Re: 7 LAT RUDY JAMNIK DO USPIENIA A PANI DO SZPITALA TYCHY :(:(

Swietne wiadomosci :) Jestem pelna podziwu dla Dogomaniakow, ze zadzialali z predkoscia swiatla :piwa: :piwa: :piwa: Bardzo im Wszystkim dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia]