[kd]4pieski mają domy, jeden zostaje u reddie!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw kwi 17, 2008 20:50

Lorraine, może to tak samo jest jak to, że niektórym wydaje się niefajne miau? Miałam to szczęście, że na dogo odkąd tam jestem spotykałam chyba właśnie te fajne jednostki :) , otrzymałam pomoc, sprawnie udało się kiedyś znaleźć DT dla znalezionego boksia (na szczęście szybko znaleźli się właściciele), dziewczyny zrobiły nam allegro dla piesków i ogłoszenia na innych stronach. Pewnie to kwestia pierwszego wrażenia. Gdy złe - trudno je potem zatrzeć...

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw kwi 17, 2008 23:23

Moze tak byc jak mowisz....
Nas na samym poczatku powital moderator ze jestesmy w zlym dziale, bo wg moderatora pytania dotyczace nowego psa powinny byc w fotoblogach a nie w dziale ogolne.
Potem nastepny geniusz dolaczyl do naszego watku watek o jakims szczeniaku, bo to przeciez calkiem to samo, pies po schronie i maly niebieskooki szczeniaczek.
Potem odwazylam sie zalozyc watek w dziale zywienie ogolne o gotowaniu dla psa, okazalo sie ze powinnam sie znalezc w Barfie.
No nudza sie tam jak slowo daje albo chca sie poczuc wazniejsi Ci modowie i tak przekladaja te watki z miejsca na miejsce.
Wole miau z 5 dzialami, chociaz nie trezba zgadywac "co autor miau na mysli" i gdzie pisac...
Zreszta za to co tu robie tez juz bym miala ochrzan ze spamuje, bo nie pisze na temat :wink:

reddie jesli Ci to przeszkadza to juz sie zamykam i nie wtracam z przemysleniami nie na temat, mnie tam po prostu nie przeszkadza ze ktos na moim watku mowi niekoniecznie o moich kotach czy psie, rozmowa jest fajna sama w sobie, z tego zalozenia wychodze i draznia mnie przewrazliwieni modowie na roznych forach strasznie... :)
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Pt kwi 18, 2008 5:46

Jestem moderatorem na dogomanii, ale nie uważam się za przewrażliwioną... ;)
Obrazek

Esti

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt kwi 18, 2008 9:42

Lorraine spoko, mi nie przeszkadza nic przecież! :) Każdy ma prawo do wnerwienia się :) Wiesz, różni są ludzie po prostu na różnych forach i w ogóle w życiu. Mnie też moderator kiedyś na dogo opieprzył że mam animację w podpisie. A ja przez x miesięcy nawet pw nie odbierałam, bo nie miałam sprawy na dogo żadnej (psa nie miałam). Chyba jakieś ponaglenia dostawałam nawet. Ale staram się w takich sytuacjach wrzucić na luz. Choć nie zawsze :? Dziś miałam ochotę zabić ucznia na przykład 8O serio, serio.

A Ty Esti nie dość, że nie jesteś przewrażliwiona, to jeszcze jesteś megafajna :D

reddie

Post » Wto kwi 22, 2008 23:06

Uwaga, uwaga! Fotki Dee Dee z nowego domku!

Obrazek
Dee Dee i Niuniek

Obrazek
Dee Dee gryzie Ewelinę w ucho

Obrazek
Dee Dee ozdabia kanapę

reddie

Post » Śro kwi 23, 2008 6:59

Wygląda na to, że nowej pani weszła dosłownie i w przenośni na głowę! Ależ ta psina jest piękna!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro kwi 23, 2008 13:52

O, TyMa, mam Cię! Zajrzyj na spotkania http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74798 :mrgreen:

A Dee piękna, zgodzę się w 100% :1luvu: I ma przefajny domek :1luvu:

reddie

[poprzednia]