Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 04, 2012 0:10 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Lara, piekna jestes, jak Cie Justyna odzywi to sie sama nie poznasz. :D

Przytulasna i narwana, ale tak szuka milosci! :*

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt maja 04, 2012 8:47 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Amyszko bardzo dziękuje za piękny banerek :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt maja 04, 2012 8:49 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

zaneta22 pisze:Lara, piekna jestes, jak Cie Justyna odzywi to sie sama nie poznasz. :D

Przytulasna i narwana, ale tak szuka milosci! :*

Też mam taka nadzieje :lol:
Oj tak narwana to Larunia jest a wczoraj z daleko było słychać burze to nawet siku nie zrobi :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 04, 2012 10:14 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

elzunia12 pisze:witam wiem Justynko ze z Larą dasz rade tak jak z Tofikiem na tą chwile największym zbójem Dobieszowic :D

Witamy na wątku Laruni :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 04, 2012 10:28 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Pilnie jest poszukiwana osoba do wyprowadzania psa od 21 do 28 maja 2 razy dziennie odpłatnie na os ''Z'', jego pani musi pilnie wyjechać za granice , ja juz jakiś czas temu wyprowadzałam Fuksa i nie miałam z nim żadnego problemu , czy ktoś mógłby ... bo w przeciwnym razie będzie oddany do hoteliku a Fuks jest bardzo wrażliwym psem :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 04, 2012 12:44 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Może Ola? Masz czas, psiaki Cię lubią, a pieniądze zawsze się przydadzą.

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt maja 04, 2012 14:01 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

pomysle nad tym, bo dzis dostalam wiadomosc, ze jest szansa na kurs komputerowy po 20 maja. Ostateczna odpowiedz mam dostac do wtorku, wiec dzis nie moge odpowiedziec ostatecznie. Ale nie mowie nie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 04, 2012 14:26 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Obrazek

Obrazek
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt maja 04, 2012 19:49 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

jest pozytywna odpowiedz w sprawie dofinansowania sterylki Lary przez Fundacje Przyjaciele Czterech Lap. :) :ok: :ok:

kopiuje z ich watku z dogomanii :)

ZGŁOSZENIA I SPOSÓB FINANSOWANIA
1. Do sfinansowania zabiegu sterylizacji przyjmujemy zgłoszenia suczek lub kotek:
a) przebywających w bezpłatnych Domach Tymczasowych
b) zamieszkujących gospodarstwo wiejskie, których opiekunów nie stać na zabieg
c) bezdomnych lub wolno żyjących

2. Pierwszeństwo mają suczki lub kotki w ciąży lub chore, u których zabieg jest pilny.

3. Jeśli nie ma przypadków z punktu 2, obowiązuje kolejność zgłoszeń.

4. Kwoty dofinansowań:
- suczka - 150zł
- kotka - 80zł

5. Płatności dokonujemy po otrzymaniu faktury, najlepiej bezpośrednio na konto zakładu weterynaryjnego.

Dane do faktury:
Fundacja Przyjaciele Czterech Łap
Rokitno 2
74-304 Nowogródek Pomorski
NIP 597-169-91-69

Najlepiej wziąć fakturę przelewową z terminem płatności 14 dni i przesłać ją pocztą.
Robimy przelew dla weta od razu po otrzymaniu faktury.

6. Zgłoszenia przyjmujemy na wątku " Akcja Kastracja ".

7. Zabiegi finansujemy w miarę posiadanych środków finansowych.

Proszę, aby w zgłoszeniach przesyłać zdjęcia zgłaszanych zwierzaków, a także dokładny opis sytuacji (gdzie przebywa, w jakim jest wieku, etc.) lub przynajmniej link do wątku na dogomanii.

Powyższe informacje i zdjęcia będę archiwizować w celu rzetelnego rozliczenia z pozyskanych funduszy.

W zamian za dofinansowanie zabiegu oczekujemy jedynie "reklamy", tzn. zamieszczenia informacji na stronach internetowych, blogach lub wątkach, że sterylizacja została sfinansowana/dofinansowana w ramach Akcji Kastracja prowadzonej przez Fundację Przyjaciele Czterech Łap.

Kociara82

Post » Pt maja 04, 2012 19:50 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Super robota :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 04, 2012 19:53 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

chociaz to tylko polowa potrzebnej sumy, ale zawsze cos :)

Kociara82

Post » Pt maja 04, 2012 20:37 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Wątek Lary na dogomani udostępniłam na FB dołączając to zdjęcie
Obrazek
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt maja 04, 2012 23:05 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Czyli pomoc z Fundacji jest pewna tak?
Sterylka Lary + kaftanik + szczepienie to koszt 400zł - 150zł z Fundacji czyli zostaje 250zł. To w dalszym ciągu pokaźna kwota.

Będzie ciężko, ponieważ na Dogomanii u Larysy cisza, na fb również :(

Otwieram więc skarbonkę na sterylizację i szczepienie Larysy.
Kto zechce zrezygnować z paczki fajek czy tabliczki czekolady? liczy się każda złotówka!
Plan jest taki:
Chętni wpłacają na moje konto, ja zaś w okolicach 15 każdego miesiąca wpłacam uzbieraną kwotę bezpośrednio na konto lecznicy. Mamy zgodę lecznicy na takie wpłaty w ratach.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob maja 05, 2012 9:28 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

phantasmagori pisze:Czyli pomoc z Fundacji jest pewna tak?
Sterylka Lary + kaftanik + szczepienie to koszt 400zł - 150zł z Fundacji czyli zostaje 250zł. To w dalszym ciągu pokaźna kwota.

Będzie ciężko, ponieważ na Dogomanii u Larysy cisza, na fb również :(

Otwieram więc skarbonkę na sterylizację i szczepienie Larysy.
Kto zechce zrezygnować z paczki fajek czy tabliczki czekolady? liczy się każda złotówka!
Plan jest taki:
Chętni wpłacają na moje konto, ja zaś w okolicach 15 każdego miesiąca wpłacam uzbieraną kwotę bezpośrednio na konto lecznicy. Mamy zgodę lecznicy na takie wpłaty w ratach.

Phata jesteś wielka , bardzo bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieje że uda sie uzbierać bo Laryska na to zasługuje , teraz ma cieczkę i bardzo piszczy do moich chłopaków Pedra i Fibiego i bardzo sie ciesze że sa wykastrowane bo co by było jakby nie były :|
Laryska nadal jest bardzo płochliwa, najgorzej jest na spacerach bo nie tylko to ze nie umie chodzić na smyczy nawet rozciąganej 8 m ale tez ludzie puszczają samopas psy :evil: a one prześladują Larysę , a ja nie mogę nawet głośniej odgonić ani udawać że go pogonie bo Larysa sie panicznie boi i nawet siku nie zrobi :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 05, 2012 9:29 Re: Lara mix onka potrzebne $ na szczepienie sterylke TYCHY

Iljova pisze:Wątek Lary na dogomani udostępniłam na FB dołączając to zdjęcie
Obrazek

Bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]