POTRĄCONY pies złamana szczęka MALUTKI kudłaty bez szans

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 15:44 Re: POTRĄCONY pies złamana szczęka MALUTKI kudłaty bez szans

Justyno, co z psem? Co powiedział ostatecznie wet schroniskowy? Zbieramy na niego pieniądze? Coś wypada odpowiedzieć osobom, które oferowały pomoc i są zainteresowane jego losem!!!

jnk

Od: Śro sty 25, 2012 21:50

Post » Wto lut 21, 2012 10:16 Re: POTRĄCONY pies złamana szczęka MALUTKI kudłaty bez szans

jnk pisze:Justyno, co z psem? Co powiedział ostatecznie wet schroniskowy? Zbieramy na niego pieniądze? Coś wypada odpowiedzieć osobom, które oferowały pomoc i są zainteresowane jego losem!!!

Nie wiem po co wykrzykniki.To nie ode mnie zależy,os.,która miała mi podawać informacje poszła na l4,czy urlop.Kontakt jest utrudniony.
Tylko tyle dowiedziałam się od kierowcy,że je i mokre i suchy pokarm,więc szczęka nie jest złamana.Wetka orzekla,że coś z nią tam jest,ale złamana nie jest.Co dokładnie,to będzie wiadomo w poniedziałek.
Pieniądze na razie nie są potrzebne.
Potrzebny jest tymczas,pies izoluje się od ludzi,nie pozwala się głaskać.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lut 21, 2012 14:29 Re: POTRĄCONY pies złamana szczęka MALUTKI kudłaty bez szans

W poniedziałek czyli za tydzień? Czy w poniedziałek, który był wczoraj?

jnk

Post » Wto lut 28, 2012 22:15 Re: POTRĄCONY pies złamana szczęka MALUTKI kudłaty bez szans

Szczęka cała.

Troche kuleje,ale raczej ze zdrowiem już ok.

To mix westa.Daje się głaskać pracownikom schroniska,ale kiedy jest przy misce,to lepiej nie podchodzić.Problem jest też przy podawaniu zastrzyków.

Dla niego DT,to jedyna szansa na wyjście na prostą

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lut 28, 2012 22:20 Re: POTRĄCONY pies złamana szczęka MALUTKI kudłaty bez szans

Dzięki za info, Justyno. Zaraz dodam to wszystko do wydarzenia.

jnk

[poprzednia]