Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 5:43 Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

Dostała na imię Busia ,to urocza i przemiła sunia już od kilku lat żyje w klatce, niechciana przez nikogo...
Ona traci już nadzieję, że może ktoś ją jeszcze zdąży pokochać.

Suczka potrzebuje mnóstwo miłości, czasu by oswoić się z nowym miejscem, ciepłego legowiska oraz pełnej michy

Źle znosi pobyt na tzw. tymczasie - brakuje jej obecności człowieka, często kuli ogon zwłaszcza podczas powrotów ze spaceru do kojca - nie lubi w nim przebywać ale też nie szczeka aby zwrócić na siebie uwagę. bardzo lubi delikatne głaskanie. Nie było okazji by sprawdzić jak reaguje na koty, dlatego na wszelki wypadek lepiej aby w nowym domu nie było kotów, do innych psów podchodzi różnie. W kojcu mieszka sama. Została porzucona kilka lat temu i od tamtej pory czeka na tego jedynego wspaniałego człowieka, który ją pokocha.
Sunia je karmę suchą, nie ma problemów z chodzeniem na smyczy, ale tu uwaga lepiej jej nie spuszczać bo lubi czasem zwiać ;)

Proszę o dokładnie przemyślane propozycje adopcji, nie chcemy by sunia znów musiała cierpieć drugi raz zostawiona przez człowieka...

Warunkiem adopcji jest sterylizacja suni.
W sprawie adopcji proszę dzwonić pod nr 721796466 w godz. od 10 do 17.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lis 03, 2010 22:12 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

Śliczna psinka,oby los uśmiechnął się do niej. Zasługuje na to.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco

Od: Nie maja 02, 2010 22:39

Post » Nie mar 06, 2011 21:39 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

Czy mała ma domek??
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco

Post » Pon mar 07, 2011 10:47 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

nic mi o tym niestety nie wiadomo :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob wrz 03, 2011 21:17 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

Tyle czasu cisza, czy wiadomo co z suczką??
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco

Post » Pon wrz 05, 2011 8:44 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

informacje z innego forum:

Sunia miała już domek, przegapiłam ogłoszenie nie usunęłam - może i dobrze...
Pani u której była zmarła i sunia znów wróciła do tego samego tymczasu :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 20, 2011 21:09 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

Co u suni??
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco

Post » Pt paź 21, 2011 10:33 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

niestety nie mam żadnej informacji :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lut 15, 2012 12:08 Re: Busia- śliczna sunia od lat mieszka w klatce... daj jej dom!

Wyjątkowo pechowa psinka, wiadomo co z nią??
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco