Majka , Maja , Majuśka siedmiomiesięczna kotka syberyjskia
Potwornie uparta i wybredna aż wstyd mi za nią wstyd . Wcina same puszki a jak puszeczki dla kotów jej zabraknie to nie pogardzi rybną karmą dla kotów , ale TYLKO i wyłącznie rybna bo po prostu kocha rybki

Paskuda moja cudna . Jak śpi na kanapie i usłyszy że któryś z domowników otwiera lodówke to leci jak szalona ;D Słyszy lodówke nawet z drugiego końcu domu .

Teraz panowie
Cynamon , Cynamonek , Cynuś , Cynek najstarszy kawaler z kocich muszkieterów

A to zdjęcia mojego czarno białego muszkietera

Garfild albo Garfildek wywinął się od życia na wolności jakiś facet wywalił go i jego brata z samochodu więc przygarnęłam go to było w wakacje nie w te ale w tamte 2 lata temu nie wiem ile ma lat bo nie wiem ile miał jak go przygarnęłam myśle że wtedy miał około 3 miesięcy , a brata Garfilda ma Kasia moja przyjaciółka , brat mojego buraska ma na imie Tofik ale mówimy na niego Fiku , nie wiem czemu ;D Oczywiście moje zwierzaki są na tyle pokręcone żeby spać np .jak Garfild w zmywarce ;p Jest na tyle potulny że daje się męczyć mojej siostrze Oliwi . ;D To dowody :

Teraz psy
Sonia , Soniuśka , Soniulka sześcioletnia kundelka o przenikliwym spojrzeniu i zabójczym temperamencie kocha ,,zjadać" moją poduszke w kształcie serca z loczkami jak u owieczki i nie tylko gryzie wszystko co włochate i mięciutkie , oj jak ona w końcu wygryzie całe loczki z mojej podusi

Sonia z You ; p

You (Ju) Juhasek ,Juhas owczarek niemiecki jak był mały miał problemy z kośćmi , nie może jeść też kości wtedy ma straszne bule , nie może wstawać . Ma okropną zabawę z Soniuśką jak on ucieka Sońka łapie go zębami za udo i fruwa

Zdjęcia jak był mały miał śmieszne uszyska :

Zdjęcia z teraz :

Szczurusieny
Tośka , Tosia , Tosinka trzy letnia szczureńka husky capped niestety jeszcze z zoologa bo nie wiedziałam że nie kupuje się szczurków tylko można adoptować .
Nie długo będzie można ją połączyć z Frugo , bo wtedy już nie będzie pełnojajeczny tylko wykastrowany

Tośka jest jak wielka pluszanka lubi mizanko jak leży na moich kolanach

Zdjęcia jak była mała :

Zdjęcia z teraz :

Frugo , Fruguś około ośmiomiesięczny szczurek husky w połowie jest wzięty z zoologa z nim było tak : Poszłam do zoologa po karmę dla Tośki i dwóch dziewczynek które były u mnie jeszcze na domku tymczasowym i zobaczyłam ślicznego husky z hodowli , którą zamknął jakiś facet część szczurków była już w nowych domach a kilka zaniósł on do zoologa i miał iść na pokarm dla węża ale go z tam tąd wyciągnęłam na początku była to dziewczynka a potem wyrosły mu jajka

Zdjęcia :

Najlepsza jego fotka w transporterku zawsze wywołuje we mnie uśmiech :

Za tęczowym moste,
Myszoskoczek Kłopot :
Zdjęcia :

Kacper , Kacperek żył 10 lat . Po jego stracie było mi strasznie smutno i żal . Był mi bardzo bliski . Nigdy go nie zapomnę [*]
Zdjęcie :

Rudy kot , jakiego więcej nie będę posiadać był niesamowity wcale się nie bawił zawsze leżał albo mi na kolanach albo koło mnie . Jak wylegiwałam się na dywanie i przekręcałam z metr żeby więcej mi nie wbijał pazurków jak na mnie leżał , to dalej lazł za mną i z powrotem na mnie właził . Najwspanialszy kot na świecie [*]
Zdjęcie :

Kitka , Kiteczka , Kituśka nie ufna , ufała tylko mi nikomu więcej . Była cudowna , Śliczna , kochana moja . Zginęła 2 miesiące po Rudym , i już jej nie znalazłam [*]
Zdjęcie :

Powalająca pozycja do spania Kacperka :

Rudy i jego sposoby do picia mleka :

Rudy z Kacperkiem sen :

A teraz przyznajcie się czy przeczytaliście całość moich wypocin ?
Nikt u mnie w stadzie nie bije się z nikim tylko Garfild z Cynamonkiem bo walczą o to kto jest samcem alfa , ale przewage ma dużo większy i cięższy od Garfilda Cynek

Moje szkraby i ja czekamy na opinie ; )