WARSZAWA- sunia PILNIE szuka domu :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 14:32 WARSZAWA- sunia PILNIE szuka domu :(

taką oto wiadomość dostałam od przyjaciółki:

To jest link do allegro suni, ktorą koleżanka wyjeła ze schronu do kapieli i strzyzenia, bo sie juz nie dawala dotknac przez koltuny - wszystko ja ciagnelo i bolalo; wyczesac nie bylo szans; byla u sasiadki przed i po strzyzeniu - zeby mozna ja bylo sprawdzic na rozne okolicznosci (dzieci, zachowanie czystosci w domu itd - wszystko wypadlo bardzo dobrze); byla tez szansa, ze maz sasiadki sie da przekonac do adopcji, ale wszystko spelzlo na niczym :(

moze komus sie Fatimka spodoba...? Psiak jest w Warszawie - jesli trzeba będzie pomyślimy coś o o transporcie - byle dom byl dobry;

http://allegro.pl/fatimka-urocza-dlugow ... 24612.html
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro cze 01, 2011 13:00 Re: WARSZAWA- sunia PILNIE szuka domu :(

hopla do góry, ale sliczna gwiazda ;) Po strzyżeniu nie do poznania ;) Po domek hops !!!!
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Nie cze 05, 2011 20:17 Re: WARSZAWA- sunia PILNIE szuka domu :(

chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09