POZNAŃ/okolice - szczeniaki do wzięcia, będą malutkie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 3:34 POZNAŃ/okolice - szczeniaki do wzięcia, będą malutkie

Są 2 sunie i 2 pieski, będą w przyszłości malusieńkie- max wielkości pekińczyka.

Ponieważ ani ja, ani właścicielka nie mamy możliwości przesłania zdjęć, wyślemy je zainteresowanym osobom na telefon, zainteresowanych proszę o PW albo o kontakt bezpośrednio z p. Wiolettą.

Kontakt: violcia1985poznan @ wp.pl , 791804827

mama psiaków będzie kastrowana prawdopodobnie w ramach wiosennej akcji tańszych zabiegów :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro gru 29, 2010 2:00 Re: POZNAŃ/okolice - szczeniaki do wzięcia, będą malutkie

została jeszcze jedna sunia- czarno- biała z białą mordką :) zdjęcie dla chętnych na telefon :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09