Małe szczeniaki- PILNIE DT/DS- nie dajmy im zamarznąć! Mazow

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 11:57 Małe szczeniaki- PILNIE DT/DS- nie dajmy im zamarznąć! Mazow

takiego maila dostałam od koleżanki- wolontariuszki schroniska w Korabiewicach:

Przesyłam już teraz cala rodzinę prawie w komplecie - nie mam taty.. nie wiadomo który to psiak :S [psiaki w schronisku są już pokastrowane, pora na suńki - dop. XAgaX]
Maluchy zaczynają już wychodzić z budy... niestety nie potrafią jeszcze do niej wchodzić gdyż wejście jest usytuowane dość wysoko ..

Jeśli szybko nie uda się znaleźć dla nich jakiś domów to ta zima będzie dla nich ostatnia pora roku jaka poznają .... przyjdzie noc, tem. spadnie do -15 C, szczeniak wyjdzie z budy i niestety nie będzie nikogo żeby mógł go do niej włożyć.... a rano jakiś pracownik schroniska znajdzie tylko martwą-zamarznięta czarna kulkę na śniegu - nie pozwólcie żeby tak skończyły te czarne ślicznotki !!!!

Trzeba działać szybko jeśli chcemy żeby przetrwały te zimę i mogły za kilka lat cieszyć się dorosłym psim życiem gdzieś w kochającej rodzinie :)

Pomóżcie proszę ?

kontakt w sprawie adopcji: Ewa, 609788024, erosik16@wp.pl

na ostatnim zdjęciu mama psiaków.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon gru 20, 2010 0:02 Re: Małe szczeniaki- PILNIE DT/DS- nie dajmy im zamarznąć! Mazow

Jakie piękne i jakie MALUTKIE!
Rzeczywiście nie poradzą sobie na mrozie!
Dużo ogłoszeń, na pewno znajdą dom!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon gru 20, 2010 2:02 Re: Małe szczeniaki- PILNIE DT/DS- nie dajmy im zamarznąć! Mazow

sa na dogo???
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto gru 21, 2010 3:45 Re: Małe szczeniaki- PILNIE DT/DS- nie dajmy im zamarznąć! Mazow

MartynaP pisze:sa na dogo???

nie wiem - Ewa skarżyła się, że nie potrafi dogadać się z częścią osób tam, więc niechętnie dodaje, nie wiem, czy zostało to zrobione...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09