ŁÓDŹ/okolice - niepokojące, ktoś zna to przytulisko?

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 17:09 ŁÓDŹ/okolice - niepokojące, ktoś zna to przytulisko?

Napisałam w temacie "przytulisko", choć nie jestem wcale pewna, czy o takowe chodzi... nie sądzę, żeby ktoś prowadził rozmnażalnię, może coś w rodzaju DT, ale nie jestem przekonana, czy radzi sobie z tym wyzwaniem...

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z247508456

Zdrowe,zadbane średnie i duże, kanapowe i do pilnowania domu zarówno dorosłe jak i małe szczeniaczki poszukują troskliwych opiekunów. Pieski są wesołe i przyjacielskie.

proszą o kontakt pod nr tel : 693 311 904 hau hau

Cena do uzgodnienia (co mnie zaniepokoiło - xagax)

Stare Złotno, 94-221 Łódź

mam nadzieję, że będzie to fałszywy alarm...

edit: skasowałam swoją adnotację zrobioną przed założeniem wątku
Ostatnio edytowano Sob gru 18, 2010 3:44 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw gru 16, 2010 21:24 Re: ŁÓDŹ/okolice - niepokojące, ktoś zna to przytulisko?

mój psiak był u tej Pani na płatnym tymczasie, wiem, że Fundacja Azyl współpracowała z nią, ale przestała
chyba rzeczywiście ktoś powinien tam zajrzeć, bo tam kiepsko było jeśli chodzi o warunki bytowe
-> http://www.dogomania.pl/threads/124611- ... omku/page7

ewatonieja

Od: Pon lip 30, 2007 9:35

Post » Sob gru 18, 2010 3:45 Re: ŁÓDŹ/okolice - niepokojące, ktoś zna to przytulisko?

pytanie- czy ta pani ogłasza zwierzaki znalezione/podrzucone, czy psy mnożą się u niej? Jeśli to drugie- poważnie zastanawiam się nad powiadomieniem np. TOZ.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09