Rudo-biały, terierkowaty psiak ok 2 lat szuka domu - Wa-wa

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 23:42 Rudo-biały, terierkowaty psiak ok 2 lat szuka domu - Wa-wa

Obrazek

Oto piesek do przekazania w dobre ręce. Był trzymany na ponad pół roku na krótkim łańcuchu na zewnątrz, bez budy, został zabrany PRZEZ NAS W PONIEDZIAŁEK W NOCY z tamtego miejsca żeby nie zamarzł,

Jest MAŁY, młody (ok. 2 lata), chętny do zabawy, ale jednocześnie
potrafi grzecznie leżeć nawet kilka godzin sam w swoim legowisku, nie sprawia problemu na spacerze gdy jest na smyczy,

Dodatkowo:
1. Piesek jest po wizycie u weterynarza - jest zdrowy, zaszczepiony przeciw wściekliźnie i odrobaczony
2. Nie może u nas zostać na stałe, bo mamy już 2 psy - nie da rady więcej

3. Problem jest duży gdyż nasza psia ferajna nie akceptuje nowego
przybysza - wszystkie próby zakończyły się fiaskiem - musieliśmy
ratować go przed pogryzieniem
4. Wobec powyższego piesek siedzi sam w sieni, a po drugiej stronie drzwi nasze psy szczekają i warczą
BARDZO ALE TO BARDZO NIE CHCIAŁABYM ODDAWAĆ PIESKA DO SCHRONISKA DLATEGO TEŻ BARDZO SERDECZNIE PROSZĘ WSZYSTKICH O POMOC W ZNALEZIENIU DOMU DLA NIEGO

PS. Jeśli zaistniała by potrzeba zawiezienia pieska gdzieś - zajmiemy się tym lub pokryjemy koszty

Ogłoszenie znalazłam na FB, pisać trzeba do Teresy Piatczyc Jachimowskiej, jest z Warszawy, jej profil na FB http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 0832306377

Może ktoś wrzuci na dogomanię? Ja wolę nie zkładać konta, i tak mi miau.pl pół dnia pożera :oops:

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11