Międzyrzecz (lubuskie) - znaleziony psiak już w swoim domu

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 15:59 Międzyrzecz (lubuskie) - znaleziony psiak już w swoim domu

13.10.2010 w Międzyrzeczu na ul.Świerczewskiego znaleziono pieska beagle tricolor.
Ma ok.3-y lata .
Nie posiada tatuażu.
Jest bardzo grzeczny w dobrym nastroju z wielkim apetytem.
Obecnie przebywa u osoby która się nim zaopiekowała.

Poszukujemy pilnie właściciela !

Piesek nie jest do adopcji

w razie gdyby nie znalazł się właściciel zostanie na stałe u opiekunów .

tel. 518 503 893

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob paź 23, 2010 17:30 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro paź 20, 2010 13:47 Re: Międzyrzecz (lubuskie) - znaleziono psa beagle tricolor

podałam nr telefonu mojemu znajomemu który mieszka w Międzyrzecu, sam ma beagle i zna klika osób które na jego osiedlu mają psy tej rasy, może ktoś będzie szukał?
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro paź 20, 2010 21:50 Re: Międzyrzecz (lubuskie) - znaleziono psa beagle tricolor

dziękuję :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09