Pomoc dla bezpańskich zwierząt Będzina (współpraca ?)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 10:19 Pomoc dla bezpańskich zwierząt Będzina (współpraca ?)

Witam.
Nazywam się Karina Stefaniak i jestem mieszkanką osiedla Syberka w Będzinie.
Ponieważ w mieście jest problem z bezpańskimi zwierzętami sądzę, że dobrze byłoby zebrać grupę mieszkańców, która zajęłaby się tym problemem. Grupie będzie łatwiej wskórać coś u władz miasta. Szczególnie, że miasto – choć może nie wszyscy to wiedzą – oferuje sporo form pomocy dla inicjatyw obywatelskich i organizacji pozarządowych (stowarzyszeń / fundacji). Oczywiście nie da się przy tym uciec od pewnych procedur administracyjnych. To być może zniechęca niektórych na tyle, że rezygnują z podjęcia działań.
Słyszałam, że są w Będzinie – zarejestrowane tu – osoby, którym los bezdomnych zwierzaków nie jest obojętny. Chciałabym wiedzieć co One sądzą o projekcie i czy byłyby skłonne włączyć się w tę inicjatywę?

Jeśli chcesz dowiedzieć się o mnie więcej, lub wziąć udział w prowadzonych przeze mnie badaniach ankietowych zapraszam na moją stronę http://WWW.KARINASTEFANIAK.AQ.PL

KarainaS

Od: Śro paź 13, 2010 8:15