Śląskie, pilnie DT dla podwórkowego psa

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2010 13:16 Śląskie, pilnie DT dla podwórkowego psa

Cytuję za właścicielką psa:

"

Ciapek jest kundlem średniej wielkości. Kocha dzieci, nie jest agresywny w stosunku do ludzi, uwielbia spacery.

Mieszka w budzie, nawet w najgorsze mrozy. Je wszystko oprócz kaszy mannej, pomidorów i awokado . jest zaczipowany, szczepienia ma jakies do uzupełnienia bo mój mąż raczej tego nie załatwił, ale to uzupełnię.

Jeżeli znacie kogoś kto ma kawałek ogródka, spytajcie - może chciałby przygarnąć psiaka. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.

Buda wymaga drobnego liftingu przy pomocy młotka, ale tez jest do wzięcia.

Pies jest na prawdę kochany i niewiele mu trzeba, juz się w życiu nawłóczył, a ja nie mogę zabrać ogrodowego psa do mieszkania w którym mnie nie ma przez 10-12 godzin

Sprawa jest pilna - mam do piątku zabrać psa od jeszcze-męża

Acha, Ciapek nie lubi się z innymi psami płci męskiej. Niby trochę już złagodniał, ale nadal bardzo się nie lubi."

Pies przebywa w Ksiązenicach. Jeśli nie znajdzie domu, a właściwie podwórka z budą w ciągu tygodnia, trafi do schroniska, nie jest młody ani atrakcyjny adopcyjnie. Nie ma szans.

Proszę o wstrzymanie się od gwaltownych komentarzy nt właścicielki psa, ma naprawdę trudną sytuację.

Ciapek
Obrazek
Obrazek
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Sob lut 20, 2010 22:28 Re: Śląskie, pilnie DT dla podwórkowego psa

o kuurd...podnoszę , bo pilne
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob lut 20, 2010 23:22 Re: Śląskie, pilnie DT dla podwórkowego psa