WARSZAWA- psiaki do adopcji, będą średnie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 1:58 WARSZAWA- psiaki do adopcji, będą średnie

zdecydowałam się zmienić poprzedni post, gdyż udało mi się osiągnąć sukces edukacyjny i sunia będzie kastrowana w ramach Dnia Sterylizacji 8) sama jestem bardzo mile zaskoczona :)

domów szuka dziewiątka ok. trzymiesięcznych szczeniaków, 2 pieski i 7 suczek. Niektóre przypominają nieco amstaffa, inne są bardziej misiowate- wszystko widać na załączonych zdjęciach :)

adopcja przeze mnie- chętnych proszę o kontakt przez forum bądź xwegax@gazeta.pl , pokieruję dalej. Pomogę też w przyszości taniej wykastrować suczki, aby historia się nie powtórzyła.

zdjęcia maluchów:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

psiaki mają 3 miesiące, jest 2 chłopaków i 7 suczek, niestety nie udało mi się uzyskać informacji, who is who...

zapraszam do zakochiwania się :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lut 08, 2010 1:32 Re: WARSZAWA- psiaki do adopcji, będą średnie

Nadal domu szuka 8 psiaków- 2 czarno-biale pies i suka,cala czarna suka,brazowa suka,wlochata brazowo -biala suczka z bialymi skarpetami, 3 czarne z bialym krawatem suczki i 1 pies - jak mi przekazali właściciele... proszę chociaż o podrzucanie :( (mam dziwne wrażenie, że tylko ja je ogłaszam... na razie zaprosiłam państwa na dogo :roll: )
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09