Mała,ruda,na łańcuchu-najpierw DT,a później wspaniały DS! :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 9:54 Mała,ruda,na łańcuchu-najpierw DT,a później wspaniały DS! :)

Niedawno dostałam info o suni, która żyje na wsi, na łańcuchu. Jest malutka. Szkoda psinki i Pani, która do mnie dzwoniła także w sprawie kotów, poprosiła mnie o to, żebym znalazła dla niej coś naprawdę dobrego, ponieważ bardzo jej szkoda tej suni, jak ona tam taka malutka na tym łańcuchu i na dworze :( Co prawda łańcuch ma długi, ale zobaczcie sami na zdjęcia, jak ona leci do człowieka, jaka sympatyczna jest. Nie wiem jak sytuacja wygląda w rzeczywistości, bo mój rejon to Darłowo. Właścicielka to Pani, która ma takie zachciewajki- " a weź mi tego psa", a potem " a lepiej oddać"... I nie szuka czegoś dobrego- jest chętny- oddaje. Sunia w maju skończy 3 lata, jest niewysterylizowana i nie miała jeszcze szczeniaków ( całe szczęście... ). Nie wiem, gdzie ma schronienie, dopytam. Dlatego, kto da jej ciepły kącik w domku? :( Sunia znajduje się w miejscowości w okolicach Szczecina.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

SUNIA NAJPIERW POJEDZIE DO DT NA NAUKĘ CZYSTOŚCI, ZOSTANIE TAM DOPROWADZONA DO ŁADU I SKŁADU, I POJEDZIE DO WSPANIAŁEGO DS :) :dance2: :dance: DT I DS W WARSZAWIE :)
Ostatnio edytowano Sob sty 23, 2010 22:45 przez kinia098, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro sty 13, 2010 10:33 Re: Mała,ruda,szorstkowłosa(?),na łańcuchu.Kto da lepszy dom ?!

:cry:
Obrazek

kinia098

Post » Śro sty 13, 2010 14:08 Re: Mała,ruda,szorstkowłosa(?),na łańcuchu.Kto da lepszy dom ?!

Po pierwsze rozmowa z tym do , którego należy pies. Bo co stego ,że się psa zabierze jak ktoś weżmie nowego tak na wsiach jest. Lepiej poprawić jej warunki niż az chwilę mieć nowego na głowie.

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Śro sty 13, 2010 20:45 Re: Mała,ruda,szorstkowłosa(?),na łańcuchu.Kto da lepszy dom ?!

persiak1 pisze:Po pierwsze rozmowa z tym do , którego należy pies. Bo co stego ,że się psa zabierze jak ktoś weżmie nowego tak na wsiach jest. Lepiej poprawić jej warunki niż az chwilę mieć nowego na głowie.

I z tym to masz rację. Powiadomię o tym tamta Panią, która do mnie dzwoni.
Obrazek

kinia098

Post » Śro sty 13, 2010 21:41 Re: Mała,ruda,szorstkowłosa(?),na łańcuchu.Kto da lepszy dom ?!

Miałam okazję przebywać kilka razy latem na wsi i wiem jak to działa.O mały włos nie zrobiła się rodzinna awantura właśnie o wiejskie psy.

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Pon sty 18, 2010 18:56 Re: Mała,ruda,szorstkowłosa(?),na łańcuchu.Kto da lepszy dom ?!

Pani, z którą załatwiam to wszystko z sunią mówiła, że już przegadała i, że nie będzie kolejnego psiaka na jej miejsce. Jest tam jeszcze jeden, ale to jakiś duży, wilkowaty. Ale on ma dobrą budę.
Obrazek

kinia098