POBIEDZISKA- potrzebna pomoc? interwencja? nie mam pomysłu

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 2:02 POBIEDZISKA- potrzebna pomoc? interwencja? nie mam pomysłu

to nie pierwsze ogłoszenie tej osoby o szczeniakach do oddania, na poprzednie odpowiedziałam i dowiedziałam się, że pani ma związane ręce i nie chce pomocy, minęło 7 miesięcy i kolejne maluchy po tych samych rodzicach do oddania...
suczkę TRZEBA wykastrować, wiem do kogo uderzyć, by zostało to zrobione za darmo... obawiam się, że kolejną moją wiadomość zamieszczająca ogłoszenie zlekceważy (nie pamiętam, z której skrzynki do niej pisałam, wszyskie adresy mam praktycznie podobne, a ze służbowego maila nie wolno) :(

mam więc prośbę, żeby ktoś do niej albo jeszcze raz napisał (pokieruję dalej w sprawie sterylki), albo przekleił na dogomanię (ja się tam jakoś nie mogę przebić...), najlepiej jedno i drugie ;), albo podpowiedział, gdzie uderzać (TOZu w Pobiedziskach nie znalazłam, a nie wiem, czy poznański się tym zajmie- będę wdzięczna za opisy Waszych doświadczeń).

ogłoszenie aktualne:

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ps ... Z166998399

i stare- nie wiem czy poprzednie, pisałam do niej wtedy także przez gumtree, ale wyszukiwarka nie pokazała- jakby ktoś do czegoś potrzebował:

http://www.interpoznan.pl/index.php?act ... 115&kat=11

z góry bardzo, bardzo w imieniu psiaków dziękuję za pomoc! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob gru 12, 2009 14:05 Re: POBIEDZISKA- potrzebna pomoc? interwencja? nie mam pomysłu

podnoszę, pojawiło się kolejne ogłoszenie (choć raczej niemożliwe, aby był kolejny miot, za wcześnie) :cry: POMOCY!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon gru 21, 2009 0:01 Re: POBIEDZISKA- potrzebna pomoc? interwencja? nie mam pomysłu

Czy moge jakoś pomóc - jestem z okolic Pobiedzisk - nie jestem jednak zbyt dyspozycyjna czasowo - pracuję zazwyczaj do 20.00 a teraz to już ciemno. Jaka pomoc byłaby potrzebna - chyba najlepiej byłoby porozmawiać z Panią i kłonić do sterylki - czy schronisko w Poznaniu zrobi za darmo? Koty kiedys zawoziłam bezpańskie - nie wiem jak z psem.

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Wto gru 22, 2009 1:48 Re: POBIEDZISKA- potrzebna pomoc? interwencja? nie mam pomysłu

bardzo, BARDZO dziękuję za zainteresowanie :D

maila od pani niestety wykasowałam (cała korespondencja miała miejsce kilka miesięcy temu), ale (o ile dobrze sobie przypominam szczegóły) stwierdziła, że zwierzaki nie są jej i nie chce pomocy... ze mną NA PEWNO nie będzie chciała rozmawiać :(

jeśli chodzi o stronę finansową to myślę, że warto uderzyć tu:

http://www.zwierzetaimy.pl/

oni nie działają w samym Poznaniu, ale w okolicy jak najbardziej :)

a o "psiej" działalności poznańskiego schroniska niestety nic nie wiem :oops:

mam nadzieję, że uda Ci się pomóc psiakom :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85