Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 23:26 Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Dziś zadzwoniła do mnie znajoma prosząc o pomoc w znalezieniu domków dla szczeniąt po suce Husky ojcu Malamucie

Sprawa wygląda tak Starsza pani dostała sukę husky która miewała ciąże urojone. Chodziła z suką do weta a ten mądry wykształcony człowiek kazał kobiecie pokryć sukę dla jej zdrowia. Resztę pozostawię bez komentarza ;(( brrrr Kobieta posłuchała weta bo przecież on wie lepiej.

I tak tydzień temu suka urodziła gromadkę szczeniąt,i cała rodzinka mieszka w Budzie ;( Szczeniaki będą do oddania za ok 4 tygodnie ZA DARMO !!!!

napisałam tu na forum bo mam obawy aby cały miot nie zabrał handlarz

nr telefonu na prv

Harpia411

Od: Wto lis 03, 2009 8:13

Post » Pt lis 20, 2009 12:05 Re: Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Bosz....Co za porąbany wet :evil:
Gdybym nie miała swojego psa...
Marzy mi się husky...Ale to raczej pies nie dla mnie...

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pt lis 20, 2009 13:17 Re: Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Może tu ogłosić maluchy: http://www.bezdomneszpice.pl/index.html, jest tam też forum. Można by je na allegro też ogłosić już, np. z zaznaczeniem, że będzie umowa adopcyjna do podpisania, kontrole itd. Obawiam się, że pseudohodowcy są w stanie wziąć cały miot, żeby sprzedać maluchy na giełdzie itp.
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Pt lis 20, 2009 17:04 Re: Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Obawiam się, że pseudohodowcy są w stanie wziąć cały miot, żeby sprzedać maluchy na giełdzie itp

tego się obawiam ;((

Harpia411

Od: Wto lis 03, 2009 8:13

Post » Nie lis 22, 2009 2:56 Re: Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Harpia411 pisze:Obawiam się, że pseudohodowcy są w stanie wziąć cały miot, żeby sprzedać maluchy na giełdzie itp

tego się obawiam ;((

ważne, żeby suczka po odchowaniu małych została wykastrowana, inaczej problem będzie się powtarzał :(

zapraszam do wątku podlinkowanego w moim podpisie, spory odzew jest też z portali gumtree i cafeanimal :ok: :ok:

a na weta złożyłabym skargę do jakiejś izby, to niedopuszczalne co on robi, nawet jak skończył studia dziesiąt lat temu, ma obowiązek się dokształcać!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lis 22, 2009 18:07 Re: Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Ciekawa jestem, który wet . Napisz mi na priv

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon lis 23, 2009 11:51 Re: Tarnowskie Gory mix husky z malamutem sczeniaki

Dobrze by było gdyby chętni na adopcje szczeniąt wpłacili jakieś symboliczne kwoty np: 30zł Uzbierało by się przy okazji na sterylkę dla mamy.W jakim mieście są szczenięta ? Popytam się znajomych może akurat ktoś przygarnie kluseczkę.
Pozdrawiam.
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.

sirga

Od: Czw lis 12, 2009 13:34