2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 20:33 2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

Pilna sprawa...Jeden Pan poprosił mnie o pomoc w znalezieniu domu dwóm młodziutkim pieskom, które ktoś podrzucił. To jest treść maila:
".... są to 2 psy z jednego miotu, według mojej oceny w wieku około roku, mieszańce charta z owczarkiem niemieckim, bardzo łagodne i przyjacielsko nastawione do wszystkich ludzi i innych psów. A jednocześnie bardzo czujne co mogłem zaobserwować przez kilka dni. Pomimo że to dwa psy są ze sobą bardzo zżyte i zaprzyjaźnione. Uwielbiają się bawić, lubią wodę. To wszystko co mogę o nich napisać po kilku dniach ich pobytu na budowie przy której zostały brutalnie wyrzucone z samochodu. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że nasze wspólne starania pozwolą na znalezienie domu dla tych biednych piesków"

Psy mieszkają pod gołym niebem i niedługo na żadanie właścicielki budowy mają trafić do schroniska.
Pomóźcie:( Zrobiłam im parę ogłoszeń, ale nie ma odzewu.

To zdjęcia (kliknij w miniaturkę):

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kontakt: 0-606-450-268

Grozi im schronisko...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Czw paź 01, 2009 1:50 Re: 2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

dam je na poniedziałek ( i później do skutku) do Oferty, jeśli nie masz konta to też na Cafeanimal wieczorem, zachęcam też do zamieszczenia ogłoszeń na gumtree (mnie się zdjęcia nie chcą ładować). Powodzenia! :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw paź 01, 2009 12:27 Re: 2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

Dzięki Aga! Na gumtree je zaraz dam, chociaż chyba już tam są, zaraz sprawdzę...
Na cafeanimal nie mam konta i dzięki za Ofertę!

Mimisia

Post » Nie paź 04, 2009 1:40 Re: 2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

są już na cafeanimal i w Ofercie na środę- trzymam kciuki za adopcję! :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon paź 05, 2009 12:24 Re: 2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

XAgaX pisze:są już na cafeanimal i w Ofercie na środę- trzymam kciuki za adopcję! :)

Dziękujemy bardzo!!!

Mimisia

Post » Pon paź 05, 2009 22:50 Re: 2 podrzucone mieszańce charta i ON - pilnie tymczas lub DS

dam je zaraz do Oferty na piątek, mam nadzieję, że ogloszenia coś dadzą :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85