PRZYJMĘ JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO (GDAŃSK I OKOLICE)!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 19:06 PRZYJMĘ JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO (GDAŃSK I OKOLICE)!!!

Moja sąsiadka bardzo chętnie przygarnie jamniczka szorstkowłosego ( chłopca). Nie zależy jej na rodowodzie. Piesek zamieszkałby w bloku. Miała ona wcześniej suczkę właśnie tej rasy, więc ma doświadczenie. Czekam na odpowiedzi. Może jakaś psia istotka znajdzie nowy dom. :wink:

_Aga_

Od: Śro sie 27, 2008 13:02

Post » Śro wrz 09, 2009 16:34 Re: PRZYJMĘ JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO (GDAŃSK I OKOLICE)!!!

Draugia pisze w Zwierzyńcu ogólnym, że ma do wydania znalezionego psiaka w typie jamnika szorstkowłosego. To jest co prawda suczka, ale może Twoja sąsiadka da się przekonać i psina znajdzie domek.
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie wrz 13, 2009 12:25 Re: PRZYJMĘ JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO (GDAŃSK I OKOLICE)!!!

Sunia, którą mam do oddania to taki prawie jamnik szorstki..tylko na dłuższych łapkach (choć i tak jest mała) :wink: A jeśli pani chce samca z tej racji, że suczki są kłopotliwe,to Pchełkę mogę wysterylizować przed adopcją...
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Nie wrz 13, 2009 14:31 Re: PRZYJMĘ JAMNIKA SZORSTKOWŁOSEGO (GDAŃSK I OKOLICE)!!!

Porozmawiam z sąsiadką. Ma trochę ciężki wybór, ponieważ ten wątek też jest na dogo. :wink:

_Aga_

Od: Śro sie 27, 2008 13:02