pies w potrzebie - Zielona Góra

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 17, 2009 17:06 pies w potrzebie - Zielona Góra

Witam! Mam na imię Diana. Korzystając z konta koleżanki piszę do Was ponieważ mam ogromną prośbę dotyczącą zwierzątka.
Znalazłam pieska (suczka), którego porzucili obrzydliwi ludzie. Piesek był wyrzucony przy stacji benzynowej. Siedział przerażony i wypatrywał swojego pana, który go po prostu zostawił.
Piesia zabrałam tymczasowo do domu, ale szukam mu dobrego właściciela ponieważ nie mogę się na dłuższą metę nim zająć. Jest to mały piesek, jest również młody. Jest bardzo dobrze wychowany, nie ma problemu zostawić go w domu i pójść do pracy. Piesio wychodzi na spacer 2 razy na dzień i nie robi żadnych problemów. Piesek jest młody, ale jakoś nie chce się bawić, kładzie się na fotelu i śpi. Akceptuje kota, ale nie lubi innych psów.
Jest to nieduży piesek (sięga do połowy łydki). Mordkę ma brązowo-czarno-białą. Krótkie uszki. Wygląda jak by był mieszanką wyżła z jakimś kundelkiem. Jest bardzo czujny. Cały czas chodzi za człowiekiem, potrzebuje dużo czułości.

Proszę Was o pomoc w imieniu pieska.
Jeśli ktoś zainteresuje się tym pieskiem proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną.
KotkaWodna

Post » Wto mar 17, 2009 20:41

To dobrze, że psiak ma schronienie u ciebie. Trzeba by mu jakieś ogłoszenia porobić, no i zdjęcia.

kasia mierzejewska

Od: Czw wrz 14, 2006 11:46

Post » Śro mar 18, 2009 15:59

ok, przekażę to Dianie
KotkaWodna