Witajcie, właśnie się zorientowałam, że "wątku dla koniarzy" na niekochane.org nikt nie odwiedza, więc moją propozycję przenoszę tutaj

Przeczytajcie, zastanówcie się, ja osobiście polecam zarówno osobę jak i pomoc, którą oferuje - to dobry interes
- Kod: Zaznacz cały
Słuchajcie Moi Drodzy Koniarze, mam dla Was ofertę:
Otóż, mój znajomy od kilku lat dostarczał pewnemu właścicielowi jednej z katowickich stadnin chleb z marketu (z którym miał podpisaną umowę na wywóz tzw "wczorajszego pieczywa"), w dużych ilościach. Niestety ów właściciel zwinął interes ze Śląska i był zmuszony zerwać współpracę. Teraz mój przyjaciel został z problemem: "Co zrobić z tak dużą ilością chleba?", gdyż nadal współpracuje z owym marketem. Dlatego mam do Was pytanie: Kto chciałby podjąć współpracę? Chleb gromadzony byłby np przez cały tydzień i pod koniec udostępniany chętnemu koniarzowi całkowicie ZA DARMO (byłoby to ok 3-6 dużych worków). Jedyny warunek jest taki, że pieczywo trzeba by odbierać osobiście (gdyż znajomy nie posiada przystosowanego środka transportu) z jednej z dzielnic Katowic, Brynowa.
Jeżeli znajdzie się chętny/na na współpracę, to proszę o kontakt na nr 696353665 lub gg 3870048
Mam nadzieję, że razem jakoś rozwiążemy tę sprawę i zarówno mój znajomy jak i koniki będą zadowolone :)