Bezdomne psiaki czekają na pomoc :( WAWA

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 04, 2008 23:26 Bezdomne psiaki czekają na pomoc :( WAWA

Przeglądałam stronę gumtree i natrafiłam na ogłoszenie o bezdomnych szczeniakach z równie bezdomną mamą, które czekają na naszą pomoc. Niestety nie jestem w stanie inaczej pomóc, jak tylko rozpowszechniając prośbę o wsparcie (tradycyjnie- potrzebne domy dla całej siódemki, pewnie jeszcze sterylka dla mamusi) z prośbą o przekazanie dalej:

http://warszawa.gumtree.pl./c-ViewAd?AdId=71458992

Z ogłoszeniodawc(zyni)ą można się bezpośrednio kontaktować przez formularz na stronie z ogłoszeniem.

Z góry dziękuję w imieniu psiaków za pomoc :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro wrz 10, 2008 23:51

dobre wieści :)

zostały jeszcze 2 szczeniaki- obie panny, domu szuka też mamusia :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09