WARSZAWA- psiaki i kociaki szukają domów

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 03, 2008 1:38 WARSZAWA- psiaki i kociaki szukają domów

Zakładam ten temat na zasadzie "transakcji wiązanej"- zgodziłam się pomóc szukać domów w zamian za poddanie suczki i kotki kastracji, w wytypowanym przeze mnie gabinecie. Z przyczyn oczywistych chciałabym także, aby adopcje odbywały się "przeze mnie"- przez forum, ewentualnie przez maila wega_shg@wp.pl , po dokładnym wypytaniu podam telefon do właścicielki.

Kociaków jest 5, mają ok. miesiąca, same dziewczynki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uczymy się korzystać z kuwety

Obrazek

"Okularnik"

Obrazek

i jeszcze raz Okularnik

Obrazek

"Szefowa"

szczeniaków w sumie 4, jeden ma dom, został 1 psiak i 2 sunie, jedzą już same:

Obrazek

1 z przedstawionych wyżej psiaków ma już dom

Obrazek

pyszczkiem do obiektywu Pan Pies nazwany Kulą

o postępach kastracyjnych będę na bieżąco informować, tymczasem zapraszam do adopcji :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon wrz 08, 2008 13:22

witam serdecznie :)

jestem poważnie zainteresowana pieskiem (suczką?) biało-brązowym. czy mogłabym dowiedzieć się o nim czegoś więcej?

mój mail to kesslee@tlen.pl

:)

scholastyka

Od: Sob lut 04, 2006 19:14

Post » Śro wrz 10, 2008 0:51

dziękuję, poszedł mail :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09