[FNiZ]ŁÓDŻ RUDA MAŁA SUNIA CZEKA NA ULICY NA CIEBIE.........

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 01, 2008 5:03

Podrzucam :roll:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw kwi 03, 2008 12:13

U szczeniaków wszystko gra...
DWA PIĘKNE SZCZENIAKI CZEKAJĄ NA DOM!!!!!

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Pon kwi 07, 2008 13:01

Proszę... Dajcie im dom!!!! One siedzą całe dnie same w pracowni plastecznej, ja pracuje, zajmuje się też innymi psami,kotami.

One potrzebują domu!!!!

Morgiana

Post » Pt kwi 11, 2008 17:33

Witajcie.

Mam na imię Natalia. Kiedy zajrzałam w ten wątek, aż mnie serce ścisnęło. Wiadomo co ze szczeniakami? Najbardziej zainteresowała mnie Nela. Jest śliczna! Bardzo chciałabym przygarnąć ją pod swój dach. Mam duży dom z wielkim ogrodem, a niedaleko nas jest rzeka, gdzie piesek spokojnie mógłby się w lecie w niej pluskać. Do towarzystwa miałby rocznego psa i kilkuletniego kota, oraz nas - domowników. Nelcia mieszkałaby w domu, otoczona troską i ciepłem. Dobre wyżywienie, posłanie, zabawki, opiekę weterynaryjną, i najważniesze - miłość. Niby nic nie stoi na przeszkodzie, abym pieska przygarnęła, ale jednak stoi. Jedyny problem to moja mama. Nie dopuszcza do siebie myśli, żeby drugi pies z nami zamieszkał. Mówi, że na razie nas na to nie stać, za duże wydatki, nie miałby się kto opiekować nim w czasie, kiedy bylibyśmy w szkole/pracy. Chciałam nawet przemyć do domu jednego szczeniaka, ale mama powiedziała, żebym tego nie robiła, bo byłaby wtedy zła, kazałaby mi oddać malca, a jeśli byłby znaleziony, oddałaby do schronu... :( Mówi, żebym nie kombinowała, bo ma ochotę na yorka (który przybyłby do nas pod koniec tego roku, lub na początku następnego)... Tylko, że ja nie chcę yorka! Nela jest cudowna! Jak ją zobaczyłam, od razu pomyślałam: Jaka śliczna! Zakochałam się od razu... Nie wiem co robić. Zaczynać rozmowę z mamą, przekonać, że chcę psu pomóc, czy nic nie robić... Czuję, że się nie zgodzi, ale tak bardzo mi na niej zależy! Chciałabym powiedzieć: moja Nelcia jest już szczęśliwa. I jeszcze jest drugi problem, o którym zapomniałam. My mieszkamy w Szprotawie k/ Zielonej Góry, w woj. lubuskim, a to od Łodzi jest makabryczna ilość kilometrów. Jeśli brałabym Nelcię do siebie, potrzebny byłby transport. Choćby połowę drogi...

Pomóżcie! Co mam robić w tej sytuacji? :cry:

A jak się teraz szczeniaczki miewają? Zdrowe? Macie może ich aktualne zdięcia?

Pozdrawiam gorąco,
Natalia.
Bo darzę miłością koty...

Obrazek Obrazek

Kochanienka

Od: Pt kwi 11, 2008 15:54

Post » Pt kwi 11, 2008 18:57

Nikt nie wie co z Nelą??? :(
Bo darzę miłością koty...

Obrazek Obrazek

Kochanienka

Od: Pt kwi 11, 2008 15:54

Post » Sob kwi 12, 2008 7:59

Kochanienka pisze:Nikt nie wie co z Nelą??? :(

Napisz pw do Morgiany albo gg 9274468 email- tusia26@onet.eu
tel: 664-260-522. Może nie ma czasu zajrzeć na forum :oops:
Obrazek

montes

Post » Śro kwi 16, 2008 19:25

Montes dziękuję za przekierowanie Natalii na moje gg :D Faktycznie jestem zawalona pracą, nauką i zwierzakami... Przepraszam że nic nie pisałam :oops: Z Natalią mamy kontakt już od jakiegoś czasu! Trzymam za nią kciuki. Jeśli przekona mamę to najpewniej Nela będzie JEJ sunią. Oczywiście umowę podpiszę z Jej mamą. :D :D :D
Natalia! Oby się udało :D

Morgiana

Post » Śro kwi 16, 2008 20:57

Trzymam kciuki, mam nadzieję, że się uda :)
Obrazek

montes

Post » Pt maja 23, 2008 21:52

Wczoraj trwała łapanka Renii.
Nie obyło się bez strzelania z anestetyku.
No i już po sterylce :)

Nela ma dom, Bary ma dom.
Na dom czeka sunia Rasta - 5 miesięczna córka Renii - jest już ktoś chętny.

Morgiana napisz tu coś :D
Obrazek

katya

Od: Pon wrz 04, 2006 21:08

Post » Pon maja 26, 2008 14:40

Obrazek
Obrazek

katya

Od: Pon wrz 04, 2006 21:08

Post » Pon lip 28, 2008 13:44

Ursa trafiła do cudownego domku w Toruniu :D

Obrazek

Rastusia jest już w nowym domu, miewa się dobrze :D

W rezultacie cała psia rodzinka uratowana. Niestety to nie koniec. Walczymy wraz z TOZem o lepsze warunki dla suni Balbiny mieszkającej na tej posesji...
Na domiar złego znalazła się tam jeszcze jedna sunia. Ta możemy zabrać, właściciel posesji nie ma nic przeciwko...
Oto sunia:
Obrazek

RUDA JEST MAŁĄ BEZDOMNĄ SUNIĄ. MA OKOŁO 2-3 LAT. JEST BARDZO KOCHANA I LGNIE DO LUDZI. MIESZKA NA ULICY, TRZYMA SIĘ JEDNEGO MIEJSCA I MARZY O DOTYKU LUDZKIEJ RĘKI. NAJPRAWDOPODOBNIEJ KTOŚ JĄ WYRZUCIŁ Z SAMOCHODU. PEWNIE PRZESZKADZAŁA W URLOPIE TERAZ JEST BARDZO SAMOTNA. ŚPI POD GOŁYM NIEBEM. NIE MA NIKOGO... A TAK BARDZO BY CHCIAŁA...

Morgiana

[poprzednia]