kawka z uszkodzonym skrzydłem/warszawa!!pilna pomoc

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 02, 2008 15:45 kawka z uszkodzonym skrzydłem/warszawa!!pilna pomoc

od dwóch dni widuje truptajaca kawkę, powłócząca po ziemi skrzydłem..
wiem ,że moge ja zawieźc do ptasiego azylu w Zoo..ale mam mieszane uczucia co tego miejca....
czy jest tu ktos ,kto ma doswiadczenie , zna sie na ptakach i mogłby sie nia zaopiekowac..??
błagam o pomoc..mam czas do 17.00 na decyzje.. potem musze ja gdzies odtransportowac i pewnie bedzie to ptasi azyl...

elainfo

Od: Pt mar 02, 2007 15:12

Post » Śro lip 02, 2008 22:03

odpisałam Ci tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76186&start=105
jeśli od dwóch dni nie wymyśliłaś nic innego, to chyba lepiej zawieźć ją do azylu niż czekać aż wreszcie jakiś kot się nią zajmie? :roll:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Czw lip 03, 2008 12:39

no i tak też sie stało.. Kawka została wczoraj przekazana Ptasiemu azylowi.
Z tymi wetreynarzami to nie tak prosto.. bo przecietny to raczej blade pojecie ma jak ptakiem sie zając.byłam wczoraj z nia u weta zanim wpdłam na to aby do azylu ja zawieźć.. okleił kawke dookoła plastrem jednoczesnie unieruchamiając skrzydlo..a potem stwierdził ,ze chyba bedzie "mały "problem,zeby ten plaster potem zdjąc...;- ( nietety plaster powyrywa i to sporo piórek biednej kawce.. pewnie ptasi azyl dzis sie męczy z tym sciaganiem plastra z kawki.

elainfo

Od: Pt mar 02, 2007 15:12