Zaginal pies w okolicach Zarekk/Czestochowy - wrocil:)))

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon cze 30, 2008 8:23 Zaginal pies w okolicach Zarekk/Czestochowy - wrocil:)))

Poproszono mnie o watek poszukiwawczy.
To jest pies ze schroniska, ktory czasem lubi pojsc w Polske

W piątek 27 czerwca we wsi Czatachowa koło Żarek zaginął średniej wielkości pies: czarny, wysokie brązowe łapy, biała krawatka, uszy klapnięte, szczupły, zareaguje na imię PRECEL (ma zawinęty ogon). Może błąkać się po lesie lub mógł zostać potrącony przez samochód na trasie z Częstochowy do Katowic lub biegł w okolicach tej trasy.

Będziemy wdzięczni za każdy sygnał!
0 695 208 647 Ania
0 609 803 065 Wojtek
axamitka@op.pl

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 03, 2008 8:51 przez Lidka, łącznie edytowano 1 raz

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lip 03, 2008 8:50

Dostalam taka wiadomosc:

Precel wrócił!
Pojawił się wczoraj przed północą na działce cały i zdrowy Dziękuje wszystkim, ktorzy zerkneli tutaj:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lip 03, 2008 9:10

Bardzo się cieszę, że piesek wrócił. Wiem jaki to ból i smutek gdy ukochany zwierzak zginie... Moja kotka kiedyś zaginęła... i nigdy się już nie odnalazła :cry: O wiele łatwiej byłoby mi to zrozumieć gdybym chociaż wiedziała, że jest w dobrych rękach i jest szczęśliwa. A tak to nie wiem co się z nią dzieje. Mam teraz dwa koty :) jeden z naszego forum drugiego zdobyłam "prywatnie". W Szewnie są ludzie którzy mają nieysterylizowaną kotkę i ona miała 4 kotki które prędko byłyby skazane na śmierć. Nie przez ludzi, a przez ruchliwą drogę.
"Kupują swym dzieciom króliczki i kotki
by je nauczyć miłości, litości
i nigdy, przenigdy im nie wytłumaczą,
że "zwierzę" i "rzeczy" to samo dla nich znaczą!!!"

Pomagajmy zwierzętom.

Karolina8

Od: Sob mar 17, 2007 15:59