SOS kroliki w schronie ...........pomocy!!!!!!!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2008 0:39

Królisie są boskie
we wszystkich kolorach, rozmiarach i o róznym stopniu owłosienia.
Niektore tak włochate, ze nie wiadomo gdzie główka, a gdzie dupka :lol:

Tylko bidy koszmarnie przerazone :( .
Niektore zachowuja sie normalnie i jedza, a niektore siedza zbite w kupke i kompletnie sie nie ruszają.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie sty 13, 2008 11:42

moje dwie dziewczyny uwielbiaja sie tulic ale generalnie wciąż są bardzo wystarszone i tulą sie bardzo do siebie , bede starała sie znaleść im wspolny domek jeśli sie uda , moja Pusia chodzi obok i obwąchuje nie mam odwagi jeszcze puscic ich razem, za godzinke Pusiak pojdzie do klaty a te dwie kupki starchu wyciągne zeby sie poruszały , apetyt mają bardzo łądny , marchewa i ziarno znika w momencie :) są kochane :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Nie sty 13, 2008 12:34

potrzebny jest transport z Katowic do Zabrza , mam dom tymczasowy dla krolisia u Formiki :wink: tylko ja mam problemy własnie z "transpotem " nie bardzo mam jak zawiesc :( czy ktoś moze pomoc ?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sty 13, 2008 13:53

ko_da1 pisze:potrzebny jest transport z Katowic do Zabrza , mam dom tymczasowy dla krolisia u Formiki :wink: tylko ja mam problemy własnie z "transpotem " nie bardzo mam jak zawiesc :( czy ktoś moze pomoc ?

Już próbuje łapać znajomą, ona jeździ taką trasą (chyba) do pracy.
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Nie sty 13, 2008 16:28

słuchajcie z najnowszych wieści ........ krolisi zostało juz tylko 8 , jeden ma jechać do Formiki, dzwoniła do mnie pani ktora pytała czy to napewno kroliki minaiaturki 8) i prawdopodobnie pojedzie jutro rownież po jednego :wink: więc domków szuka jeszcze 6 , te 15 co miało jechac na jakiś tymczas chyba raczej nie pojechało :roll: ale mysle ze z Waszą pomocą pozostałe też szybko opuszczą schronisko :wink: do Formiki prawdopodobnie pojedzie z krolisiem Iwona_35 bo ma do niej też inną sprawe, więc z transportem problem mam z głowy, ale bardzo dziękuje za chęci i pomoc :lol:
to moje dwie damy Alfa - jasna i Beta ciemna ( imiona robocze :lol: ) mam nadzieje ze uda mi sie znaleść im wspolny dom :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro sty 16, 2008 22:58

ja mam klatkę po śwince morskiej (nie pisałam wcześniej, bo nie wiedziałam czy nadal jest u mnie w domu rodzinnym), będę w piątek u siebie, to mogę ją wziąć, jeśli potrzeba.

to, co wziąć ją i na sobotę do schroniska zabrać?
Obrazek

taclive

Od: Wto paź 02, 2007 18:17

Post » Pt sty 18, 2008 16:20

wiesz co mozesz zabrac albo ją zachowć u siebie bo napewno sie przyda, moja jedna panna dziś bądź jutro jedzie do domku stałego , równiez jutro 4 najbiedniejsze krolisie ma zabrać Amikat nie wiem czy do siebie czy do kogoś na tymczas a w tej chwili jest ich tam 8 , czyli domku dalej będą poszukiwały 4 krolisie, jak dobrze pojdzie jutro pojedzie też jeden do Glwic to zostanie ich troje ..trzeba walczyc jeszcze o te trzy zobacze jak wydam tą jedną to może dobiore jeszcze ale w tej chwili mam grypsko i generalnie nie czuje sie na siłach na cokolwiek ......
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sty 20, 2008 8:52

w schronisku została tylko jedna królicza dziewczynka
Duza i puchata. Siedzi sama w klatce
I sporo chłopaków we wszystkich kolorach i rozmaiarach.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie sty 20, 2008 17:31

ostatnia puchata kroliczka jest juz u mnie :wink: dzieci nazwały Śnieżka jest kochasna przytulasta i ciekawska , w schronie zostało 7 chłopaków 5 białych z czarnymi kropami kreskami itp, cudny rudzielec z kreską na nochalu i ciemny chyba czarny kroliś ciężko stwierdzic dokłądnie jakiego koloru , kroliczki mają czysto, michy pełne wyglądają dobrze , moja nowa panna nawet ma spory zapasik mam nadzieje że tłuszczyku i nie zostane zaraz kroliczą babcią :? mysle ze krolis bez łapki jest jeszcze w schronie ale zaden nie wyglądał tam źle a ja chłopaka nie ma gdzie dac , miały jechac na tymczas musze dopytac dlaczego jeszcze tam są , jakbym wzieła na rece to bym juz nie odłozyła a nie moge go trzymac w wiadrze :( tam mają w miare jak na schronsiko dobre warunki, ale wiadomo co dom to dom..................wkleje poźniej fotki

PS. kroliś bez łapki jednak już poza schronem :wink:
Ostatnio edytowano Pon sty 21, 2008 10:24 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sty 20, 2008 17:46

Alfa lub Pysia tak wołają ją dzieci jest w brązowe łatki i jest u mnie juz od ponad tygodnia jej koleżanka grafitowa Beta - Mysia, wczoraj pojechałą do Gliwic do nowego sprawdzonego domku :) dziś dojechałą jaśniejsza bardziej puchata i większa Śnieżynka :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie sty 20, 2008 19:48

śnieżka podskubuje mnieszą Pysie i ta siedzi w kąciku , nie mogą być razem chyba nie wiem od czego to zależy , rozdzieliłąm je duża dałam do klatki mojej Pusi a ona została chwilowo bez :roll: ma ktoś wolną klatke moze albo moze zabrac Śnieżynke do siebie na tymczas ? kurcze przeciez wczesniej były razemw duzej klatce tyle ze Pysia u mnie juz kilka dni łądnych moze zapach zmieniła :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia]