Mokra karma dla kota [emoji192]

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 27, 2023 21:18 Mokra karma dla kota [emoji192]

Hej!
Z racji, że jestem nowa na forum, to mogłam nie znaleźć przy pomocy lupki podobnego tematu (z góry przepraszam) [emoji28]
Szukam pomocy/rad w kwestii dobrej, mokrej karmy dla kota, ale takiej w przystępnej cenie, of kors [emoji28] ogólnie staram się nie kupować za często saszetek czy puszek, ale sytuacja antybiotykowa nas do tego zmusiła i raz dziennie muszę przemycić tabletki w mokrej karmie [emoji2370][emoji2358]
Testowałam juz biedronkowe Maxi Natural, Animonda Carny, Cosma, marketowe Felixy, Gourmet, Sheba. Aktualnie wzięłam na próbę Dolinę Noteci i widzę, że o dziwo została zaakceptowana (w porównaniu do pozostałych).
Być może wywołałam poruszenie wśród kociej braci, ale szukam propozycji, bo jak już muszę, to nie chcę podawać byle czego [emoji28]

/Asia i Mejson [emoji76]

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

bins94

Od: Śro wrz 27, 2023 18:26

Post » Wto lis 21, 2023 13:02 Re: Mokra karma dla kota [emoji192]

Hmmm a może u weterynarza trzeba popytać, albo wybrać się do sklepu zoologicznego, ale Dolina Noteci jest jedną z lepszych, więc jeśli jest zaakceptowana to można ja podawać

ferdus44

Od: Wto lis 21, 2023 12:41

Post » Czw lis 23, 2023 7:51 Re: Mokra karma dla kota [emoji192]

ferdus44 pisze:Hmmm a może u weterynarza trzeba popytać, albo wybrać się do sklepu zoologicznego, ale Dolina Noteci jest jedną z lepszych, więc jeśli jest zaakceptowana to można ja podawać

Nam dolina noteci nie służy kociak robi brzydkie smierdzące kupy szukamy karmy która w skaldzie ma mniej podrobów.....

justyna53811

Od: Czw lis 23, 2023 5:17