Moderator: Moderatorzy
brooklynboogie pisze:O wit B12 muszę poczytać, dzięki![]()
Noelika USG nie pokazuje żadnych ognisk zapalnych, nie jest chyba żle... Tylko ja prawie zemdlałam u weta, musiałam się położyć, taka nerwica![]()
Więcej napiszę wieczorem, dziękujemy za wszystkie dobre myśli. U dr Mikłusza wizyta kontrolna 5 maja
alessandra pisze:brooklynboogie pisze:O wit B12 muszę poczytać, dzięki![]()
Noelika USG nie pokazuje żadnych ognisk zapalnych, nie jest chyba żle... Tylko ja prawie zemdlałam u weta, musiałam się położyć, taka nerwica![]()
Więcej napiszę wieczorem, dziękujemy za wszystkie dobre myśli. U dr Mikłusza wizyta kontrolna 5 maja
Mysle, ze D3 powinnas doładować , gdy jest jej za mało, wszystko inne tez marnie sie wchłania. No i efekt jeszcze ze nie masz sklonnosci do depresji, na nerwiatość nic sie nie poradzi, moze joga, ale, ech, mnie i to nie pomaga, nerwiata jestem okrutnie , wiec radzić nie będę![]()
Trzymajcie sie![]()
![]()
brooklynboogie pisze:alessandra pisze:brooklynboogie pisze:O wit B12 muszę poczytać, dzięki![]()
Mysle, ze D3 powinnas doładować , gdy jest jej za mało, wszystko inne tez marnie sie wchłania. No i efekt jeszcze ze nie masz sklonnosci do depresji, na nerwiatość nic sie nie poradzi, moze joga, ale, ech, mnie i to nie pomaga, nerwiata jestem okrutnie , wiec radzić nie będę![]()
Trzymajcie sie![]()
![]()
Strasznie nierówno się zaczęłąm czuć po tym nowym leku, on jest i antynerwicowy i antydepresyjny, wit.D też zwiększyłam i tak jakby łapy mi się mniej trzęsą. Jutro mam swoją wizytę u pani doktor, zobaczymy co wymyśli, bo na razie robić nic nie mogę, paraliżuje mnie strach i napięcie. Biorę jeszcze Nospę, trochę rozluźnia.
Noel w porządku, póki co - kolejna kontrola za 3 miesiące, ma lepsze i gorsze dni, ale ogólnie nie jest żle.
Alessandra, ja o Twoich kolczykach nie zapomniałam, proszę Cię jeszcze o jakiś tydzień -dwa cierpliwości![]()
![]()
![]()
Noel i Sonia![]()
brooklynboogie pisze:31 maja zmarł nagle mój Tata...
Niemogę się pozbierać, jest coraz gorzej...
alessandra pisze:brooklynboogie pisze:31 maja zmarł nagle mój Tata...
Niemogę się pozbierać, jest coraz gorzej...
Martus , bardzo Ci wpsółczujędowiedziałam sie od Basi przy rozmowie, jak moge Ci jakoś pomóc, dzwoń
MAU pisze:Marta
Przytulam Cię mocno, wysyłam najcieplejsze myśli i bardzo Cię wspieram w żałobie, smutku i bólu .
Trzymaj się Kochana - dla siebie i dla Noelika![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości