Kasia spieszy z pomocą każdemu bezdomnemu, choremu, skrzywdzonemu zwierzakowi. Leczy, sterylizuje, znajduje domy.
Teraz zaczął się szczególnie trudny czas, zwierzaki pod opieką Kasi potrzebują naszej pomocy, oto, co pisze Kasia:
kasia79 pisze:TAKI APEL Z PROŚBĄ O POMOC ,sytuacja finansowa fundacji w tej chwili nie jest najlepsza [czekamy na wpłaty z 1 % a one dopiero w lipcu] więc pozwole sobie poprosic was o pomoc w zbiórce pieniędzy na leprzą karme niż kite kat i jakieś puszeczki i żwirki ,wiem ze wszytscy jesteśmy bez kasy ale może wspólnymi siłami sie uda -bo przecież pomagać kotom trzeba.
Zapraszam na wątek kasia79 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88571&start=900
Wystawiam na bazarku:
1. Kolczyki – proste, eleganckie, kamień syntetyczny o nazwie Noc Kairu i dodatki w kolorze srebra. Bigle srebrne. Długość: 3,5 cm. Jeden kolczyk ma wzorek, jak na zdjęciu, w zasadzie wzorku nie widać, gdy kolczyki są w uszach.
2. Kolczyki srebrne - średnica ok. 3 cm. Cudnie grawerowane, efektownie błyszczą w świetle.
3. Bransoletka - srebro, śliczny splot, długość 19 cm, szerokość 6 mm.
Każdą rzecz zaczynamy licytować od 10 zł. Bazarek trwa 5 dni od pierwszej oferty, czas wg forum.
I mały bonusik dla kupujących - koszty przesyłki pokrywam ja
Zapraszam

Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie