http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2599748#2599748
Na bieżąco staram się ją uaktualniać.
Malwinka już do końca życia będzie na diecie trzustkowej. Aż do teraz najlepsze efekty były z karmą Hillsa. Ale ona jest droga.
Malwinkę do domu zabrała Pani Jadzia. Nie patrzyła na koszty. Po prostu uratowała kotkę. Ale ma jeszcze 5 swoich rezydentów, oboje z mężem utrzymują się z pensji portierów. jest im bardzo ciężko. Zapewnienie Malwince diety Hillsa to dla nich ogromny wydatek.
Dlatego chciałabym pomóc.
Puszki, które są przedmiotem licytacji już raz wygrał na bazarku Bubor i postanowił przeznaczyć je do dalszej licytacji właśnie na rzecz Malwinki.
Zgodnie z życzeniem Bubora wystawiam puszeczki ponownie i bardzo proszę, błagam o hojność. Cały dochód z tego bazarku, ze zbieranych przez wszystkich naszych znajomych puszek po napojach, z innych bazarków, przeznaczony będzie na zakup 5 kilogramowego opakowania suchej karmy hills i/d.
Puszki są nowiutkie, dostałam je w promocji przy okazji kupowania rc baby cat i kitten dla maluchów będących u mnie na tymczasie. Oto zdjęcia puszek:

puszki są dwie: na zielonym tle i jasnobrązowym tle. Obie są tej samej wielkości, mieszczą prawie 0,5 kilograma suchej karmy.
cena wywoławcza każdej puszki 5 zł
koszty wysyłki pokrywam ja
koniec licytacji: w najbliższy piątek 9 listopada. Termin jest taki krótki, ponieważ tylko do końca tygodnia wystarczy obecnego zapasu karmy. W tym tygodniu MUSZĘ zamówić nową dostawę.
Z góry wszystkim bardzo dziękuję za hojność. Nigdy nie nadużywałam hojności forumowiczów dla potrzeb ani rezydentów ani będących u mnie tymczasów. Ale dla Pani Jadzi mam odwagę prosić.