Ta aukcja miała być przeznaczona na pomoc na żarełko dla gromadki, w sumie około 30 kotków działkowych i blokowych u Fredzioliny, ale Jadzia prosiła o przekazanie tej aukcji dla Dorci44, co z ogromną radością czynię. Fredziolinko, dziękuję bardzo

!
U Dorci44, jak zwykle mnóstwo małych kocich bied, ostatnio m. in. opóźniony w rozwoju Tycinek (bardzo tyci
i bardzo chory). Czeka go na pewno wiele badań (i wydatków, na które Dorcia nie szczędzi), mamy nadzieję, że Tycinek przeżyje. Tu jest wątek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2573381#2573381 .
Przedmiotem aukcji jest zestaw: karafka (wydaje mi sie, że do wódki, nalewki itp. alkoholi) i 6 kieliszków do wódki, wyprodukowanych przez "KROSNO". Wszystkie przedmioty mają takie typowe dla "KROSNA" szerokie dna. W karafce (na oko) mieści sie około litra "płynu"

. Wszystkie części to "nówki sztuki", nieużywane, mam je w swoim posiadaniu od 3 dni, w opakowaniu firmowym.
Chciałabym sprzedać komplet razem, ale jeśli ktoś kupi np. samą karafkę, a bedzie jednoczesnie ktoś chętny na kieliszki - bardzo proszę

.
Nie bardzo umiem wstawiać dwa zdjęcia do jednego posta

, więc proszę o wybaczenie za ewentualne zamieszanie.
Cena wywoławcza: 10 zł. za karafke i 10 zł. za kieliszki, aukcja trwa 7 dni od chwili pierwszej propozycji. Koszty przesyłki w dowolne miejsce kraju pokrywam ja.
EDIT:

karafka

kieliszki (zapakowane, ale na pewno całe

)

Ostatnio edytowano Czw lis 01, 2007 12:36 przez Marcelibu, łącznie edytowano 2 razy