mam po swoim dziecku, wypasowanym już pierwszaku, bardzo ładne koszulki bawełniane z bobem budowniczym i bohaterami ulicy sezamkowej
jest tez kilka pluszaków z tych bajek, bardzo ładny plecaczek diddle i same mychy
wszystko w b dobrym stanie
będzie zainteresowanie?
dorcia potrzebuje pomocy, mi te rzeczy zbierane z wielkim trudem leżą w domu i czekaja na nowego właściciela
więc czekam na odzew?
Są TU PRZEDSZKOLAKI KTóRE LUBIA TE BAJKI?

wiec wstawiam fotki
1. bob budowniczy zaczynam od 7 zł do czwartku 18 pazdziernika do godz 11:30
koszulka , brak metki wiec nie wiem jaki rozmiar, podaje jednak wymiary pod paszkami 34 cm długośc pleców 40 cm, sadzę ze jest to jakieś 104 cm

koszulka, rozmiar122 na metce ale w rzeczywistości mniejszy
pod paszkami 39 cm. długość 45cm,na tej koszulce nieco popękany (minimalnie) nadruk ale wszystko w całosci

chusteczka z bawełny do nosa, nigdy jednak tak nie profanowana, w ,,zerówce" służyła synkowi jako serwetka w czasie drugiego sniadania

do tego zestawu dodaję maskotkę boba, jest wysłużona, niejedna budowę juz przeszła (brak jednego czegos przy pasku, zeszyty but) ale całkiem ładna i miła, wielkość prawie 40 cm, więc całkiem wyrosniety bob

2diddle. od 7 zł
2 mychy, w sukieneczce wys33 c,. w spodenkach 26 cm, oczywiście bez ogona (zdjęcie wyszło troszkę brudne, w rzeczywistosci mychy są wyprane i czyste)

3. plecaczek diddle, niebieski w stanie niemal idealnym od 10 zł

4. koszulka diddle pod pachami 42cm, długość 55cm, na metce 134/140 cm od 5 zł

proszę o doliczenie do każdej przesyłki 3 zł

ufff na razie tyle, ulica sezamkowa troche póżniej bo się pogubię w tym wszystkim

licytacja oczywiscie tydzień od oferty, liczy się czas forumowy
PROSZę O HOJNOść, CENY WYWOłAWCZE PODAłAM DOść NISKO BO Są TO JEDNAK RZECZY UZYWANE, ALE... TOSIA I DORCIA44W POTRZEBIE