nigdy nie zalogowała się na forum. Ale cały czas bardzo uważnie śledzi,co się u nas dzieje.Od czasu, gdy Pani Domkowa stała się Opiekunką Alicji, jesteśmy w kontakcie telefonicznym i emailowym.
Pani Domkowa bardzo chce wesprzeć Korabiewice po tym, co spotkało to miejsce w ostatnich dniach. Oto, co do mnie napisała:
Pani Aneto, nie mam co prawda czasu na prześledzenie dokładne forum, ale zerknęłam i przeczytałam o pożarze w Korabiewicach i że zbieracie środki na pomoc.
Mam już zdjęcia przesłane w zwykłych plikach i zaraz je Pani wyślę. Proszę przeglądnąć, czy takie rzeczy mogą być, czy tak powinno się je prezentować i myślę, że coś należy przekazać na bazarek na pomoc dla nich. Jak już Pani pisałam, nie potrafię poruszać się w tym temacie, więc byłabym wdzięczna, gdyby Pani poprowadziła licytację. I proszę mi napisać, jak to wygląda, bo rozumiem, że potem Pani mi poda adres, gdzie daną rzecz mam wysłać. I czy to podaje się jakiś okres, przez który licytuje się jakąś rzecz, czy jakąś cenę bazową.
Zgodnie z życzeniem Pani Domkowej, przedstawiam kolejny przedmiot, z którego licytacji pieniądze przekazane zostaną dla Korabiewic.
Bieżnik prostokątny o wymiarach:117cm x 48cm
(żeby go zaprezentować musiałam przypiąć go do ściany, stąd może wydawać się nierówny).

Cena wywoławcza 15 zł
Bardzo gorąco zachęcam do licytacji. Przede wszystkim ze względu na cel, ale także dlatego, że ta licytacja to jakby wdzięczność kotki Alicji z łódzkiego schroniska, która u Pani Domkowej znalazła szczęśliwy domek i teraz odwdzięcza się pomocą dla innych potrzebujących futrzaków.