nigdy nie zalogowała się na forum. Ale cały czas bardzo uważnie śledzi,co się u nas dzieje.Od czasu, gdy Pani Domkowa stała się Opiekunką Alicji, jesteśmy w kontakcie telefonicznym i emailowym.
Pani Domkowa bardzo chce wesprzeć Korabiewice po tym, co spotkało to miejsce w ostatnich dniach. Oto, co do mnie napisała:
Pani Aneto, nie mam co prawda czasu na prześledzenie dokładne forum, ale zerknęłam i przeczytałam o pożarze w Korabiewicach i że zbieracie środki na pomoc.
Mam już zdjęcia przesłane w zwykłych plikach i zaraz je Pani wyślę. Proszę przeglądnąć, czy takie rzeczy mogą być, czy tak powinno się je prezentować i myślę, że coś należy przekazać na bazarek na pomoc dla nich. Jak już Pani pisałam, nie potrafię poruszać się w tym temacie, więc byłabym wdzięczna, gdyby Pani poprowadziła licytację. I proszę mi napisać, jak to wygląda, bo rozumiem, że potem Pani mi poda adres, gdzie daną rzecz mam wysłać. I czy to podaje się jakiś okres, przez który licytuje się jakąś rzecz, czy jakąś cenę bazową.
Zgodnie z życzeniem Pani Domkowej, przedstawiam kolejny przedmiot, z którego licytacji pieniądze przekazane zostaną dla Korabiewic.
Bieżnik owalny dł.106cm, szer.45cm

cena wywoławcza: 15 zł
Bardzo gorąco zachęcam do licytacji. Przede wszystkim ze względu na cel, ale także dlatego, że ta licytacja to jakby wdzięczność kotki Alicji z łódzkiego schroniska, która u Pani Domkowej znalazła szczęśliwy domek i teraz odwdzięcza się pomocą dla innych potrzebujących futrzaków.
UWAGA UWAGA,
LICYTACJĘ WYGRAŁA ZOLTA, ALE ZDECYDOWAŁA, ŻE BIEŻNIK MA WRÓCIĆ DO PONOWNEJ LICYTACJI I DALEJ ZARABIAĆ DLA KORABIEWICKICH KOTÓW.
BRAK MI SŁÓW, ŻEBY PODZIĘKOWAĆ. ZOLTA

A ZATEM OD DZISIAJ LICYTUJEMY PONOWNIE. Zapraszam gorąco. Korabiewice potrzebują duuuużo pieniędzy KONIEC PONOWNEJ LICYTACJI W ŚRODĘ 26 WRZEŚNIA, GODZINA 20.00.