Ja co prawda nie mam kocich gadżetów, ale może coś dla lubiących koty i podróże, nowy przewodnik po Słowacji z Pascala Słowacja na weekend - 9 tras zbliżają się wakacje, a właściwie to już są wakacje i ciepełko może się przydać cena wywoławcza 5 zł , od dzisiaj do niedzielitj. 01.07.07r. zapraszam serdecznie
Witam! Brak odpowiedzi na mój poprzedni post...
Wg dat jestem zwyciężczynią, wg cen zwycięzcą jest LU. Nie otrzymałam żadnej PW... Nie to żebym się jakoś szczególnie upierała, ale chciałabym wiedzieć czy sprawa jest zakończona, gdyż nie chciałabym zostać posądzona, że załatwiam zakupów do końca... Proszę chociaż innych uczestników aukcji o wypowiedź, skoro autor wątku milczy... JA chcę być w porządku - tylko tyle!
Dziewczyny przepraszam, ale od dwóch tygodni jestem zakręcoana miałam u siebie 7 kociaków ze schroniska, i straciłam kompletnie głowę prawie codziennie weterynarz i inne sprawy jeszcze raz przepraszam mam nadzieję, że mi wybaczycie jutro na spokojnie prześledzę wątek i zaraz się poprawię...przewodnik wyślę w odpowiedznie miejsce